Bucurați-vă din plin de muzică utilizând căștile Panasonic HD605N cu tehnologie de anulare a zgomotului

  • Trei moduri de anulare a zgomotului de fundal, toate pentru un sunet pur
  • Sunet autentic, de înaltă rezoluție, pentru conexiuna cu fir și Bluetooth
  • Confort maxim prin structura cu articulație sferică 3D

București, 01.08.2018 – Panasonic anunță lansarea celui mai recent produs al său din gama de căști wireless: modelul HD605N. Acestea sunt prevăzute cu o funcție de anulare adaptivă a zgomotului de fundal, pentru reproducerea unui sunet pur și oferirea unui semnal audio de înaltă rezoluție prin conexiune atât Bluetooth, cât și cu fir.

Disponibile în culorile negru sau portocaliu, căștile au un design ergonomic cu o structură cu articulație sferică 3D și bureți din spumă cu memorie 3D, pentru un confort superior.

Lăsați-vă învăluiți de sunet!

Anularea zgomotului în bandă largă

Căștile Panasonic HD605N sunt prevăzute cu trei moduri de anulare a zgomotului (redus, mediu și înalt) care creează un mediu audio perfect. Un sistem feedforward poziționează microfonul în exteriorul carcasei, iar un sistem feedback este poziționat pe driver pentru a fi aproape de timpan. Acest sistem unic procesează semnalele de anulare pentru a obține o performanță excelentă în ceea ce privește anularea zgomotului în bandă largă.

Căștile au și un amplificator de sunet ambiental care permite pătrunderea sunetului exterior atunci când considerați că este nevoie. Această funcție este utilă de exemplu atunci când așteptați anunțarea unui zbor pe aeroport.

În plus, vă puteți bucura de ore întregi de muzică, atât acasă cât și când sunteți plecați, datorită celor aproximativ 20 de ore de redare continuă cu funcția de anulare a zgomotului activată.

Cu funcția de încărcare rapidă aveți nevoie de un timp de încărcare de doar 15 minute pentru a vă bucura de 120 de minute de redare.

Reproducere excepțională a sunetului și confort

Căștile HD605N oferă redare audio de înaltă rezoluție în bandă largă wireless, împreună cu nuanțe și detalii fine care reproduc fidel acustica ambientală din timpul interpretărilor live.

Construite din componente audio de înaltă calitate, inclusiv un driver HD de 40 mm cu diafragmă MLF (peliculă multistrat), structură anti-vibrații și optimizare a driverului de cea mai înaltă calitate, căștile HD605N redau sunete joase remarcabil de robuste.

Căștile HD605N sunt de asemenea concepute pentru a fi confortabile pentru orice utilizator. Structura cu articulație sferică 3D permite adaptarea căștilor pentru poziționarea optimă în funcție de fiecare formă anatomică a capului și urechilor. Confortul este suplimentar îmbunătățit de buretele 3D pentru urechi, cu design ergonomic din spumă poliuretanică foarte flexibilă care se așează perfect pe ureche pentru a oferi etanșarea necesară unei izolări excepționale a sunetului.

Redare până la 96 kHz/24 bit cu suport LDAC în cazul conexiunii prin Bluetooth®. (Redare de înaltă rezoluție în cazul conexiunii cu fir)

Specificații

Model nr. RP-HD605N
Unitate driver (mm) 40 mm (1 -9/16 in.)
Tip magnet Neodim
Impedanță (Ω) (alimentare oprită, cu cablu) 38 Ω
Sensibilitate (dB/mW) (alimentare oprită, cu cablu) 99 dB / mW
Răspuns în frecvență (cu cablu) 4 Hz – 40000 Hz
Control/Microfon
Timp de redare cu acumulator (NC pornit, SBC) Aprox. 20 de ore
Timp de încărcare (25°C/ 77°F) Aprox. 4 ore
Greutate (fără cablu) Aprox. 268 g (9,5 oz)
Accesorii furnizate Cablu de încărcare USB: Aprox. 0,5 m (1,6 ft.),

Cablu detașabil: Aprox. 1,2 m (3,9 ft.),

Carcasă de transport, adaptor avion

Cablu Lungime cablu (m) 1,2 m (3,9 ft.) detașabil
Fişă mini (3,5 mm)  ●
Fişă de conectare Placată cu aur
Tehnologie Bluetooth® wireless Versiune  4,2
Profiluri suportate A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Codec SBC, AAC, Qualcomm® aptXTM, Qualcomm® aptXTM HD, LDAC
Distanţă de operare Până la 10 m (33 ft)
Anulare zgomot activă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *