Un sejur in Bulgaria iti poate aduce noi experiente

Ti-ai planificat vacanta de anul acesta? Daca inca nu ai reusit din cauza programului incarcat de la serviciu, a lipsei sigurantei in ceea ce priveste bugetul alocat sau poate inca nu ti-ai gasit o companie potrivita si disponibila, afla ca inca gasesti oferte in Bulgaria la preturi avantajoase! Daca deja ti-ai rezervat o vacanta intr-o alta tara sau chiar pe litoralul romanesc poti tine cont de urmatoarele aspecte si sa iei in calcul Bulgaria ca destinatie pentru anul viitor. Odata cu amintirile de la mare te poti intoarce cu o  multime de noi experiente traite in aceasta tara.

Sistemul all inclusive

Daca pana acum nu ai experimentat acest tip de sejur, Bulgaria este cea mai accesibila varianta. Exista foarte multi romani care s-au obisnuit cu sistemul romanesc si nu sunt suficient de deschisi la experiente noi. Chiar daca la prima vedere preturile sejururilor all inclusive par mari, adevarul din spatele acestui sistem este ca te salveaza de o gramada de bani dati pe mancarea in oras. Practic, daca stai sa calculezi cat cheltui pe mancarea in oras intr-un sejur de 7 zile pe litoralul romanesc vei constata ca vei iesi mai scump decat daca ai alege all inclusive. In plus confortul, siguranta si diversitatea meselor sunt alte trei avantaje importante. Dupa ce te vei intoarce din Bulgaria cu un sistem all inclusive incercat nu iti vei mai dori sa mergi in vacanta fara sa ai mancarea si bautura asigurata.

Adrenalina sporturilor pe apa 

Pentru cei mai curajosi avem o veste buna: pe plaja din Bulgaria vei avea ocazia sa incerci mai multe tipuri de sporturi pe apa, dintre care amintim parasailing-ul. Experienta de parasailing este de-a dreptul memorabila pentru cei care o incearca. Ce este si cum se practica? Parasailingul este o activitate in care o barca cu motor trage o parasuta. In momentul in care barca accelereaza parasuta se ridica, iar tu esti complet in aer, sustinut de un ham rezistent de unde te poti bucura de privelisti absolut incantatoare.

Alaturi de parasailing esti liber sa incerci Yahting, Jet – ski, plimbari cu banana, surf sau ski acvatic.

Noi cunostinte culturale

Daca ajungi in Bulgaria rezerva-ti cateva zile pentru vizitarea unor locuri renumite in Bulgaria. Este foarte important sa nu ratezi orasul vechi Nessebar, capul Kaliakra sau manastirea Sf. Constantin si Elena. La fel de frumoase sunt si Gradina botanica Balchik sau palatul Reginei Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *