Folositi gadget-uri pentru a organiza nunta mai usor!

Chiar daca traim in epoca in care tehnica ofera posibilitati diverse de comunicare, iar munca este usurata de echipamente, totusi organizarea unui eveniment cu zeci sau sute de invitati implica multe aspecte.
De la planificare pana la comunicarea cu nuntasii, fiecare amanunt conteaza in momentul evenimentului pentru ca mirii sa se bucure de nunta lor, iar nuntasii sa se simta bine.

Planificarea evenimentului in documente electronice

Firmele care organizeaza nunti sunt o necesitate pentru evenimentele grandioase, in care mirii ar fi coplesiti de diverse amanunte si nu s-ar putea bucura de eveniment daca s-ar ocupa personal de toate detaliile. In unele cazuri, angajarea unui organizator de nunti nu presupune costuri suplimentare, comisionul acestuia fiind economisit prin reducerea preturilor obtinuta de organizator la diverse servicii sau produse. In plus, un profesionist poate salva cuplul de la investitii necesare doar pentru moment – jocuri pentru copiii invitatilor, cabina foto, imprimanta sau aparate pentru etichetare Dymo, necesare pentru a face etichete pentru invitatii, marturii etc. – sau alte cheltuieli logistice. Insa majoritatea mirilor considera ca nu-si permit sa angajeze un organizator pentru nunta lor si se straduiesc sa se ocupe de toate aspectele organizarii evenimentului.

Esential in bunul mers al organizarii unui eveniment este planificarea – firmele specializare au un atuu in acest sens, avand o retea de colaboratori, furnizori de servicii sau produse a caror calitate a fost apreciata in timp de catre clienti.
Chiar daca planificarea nuntii este facuta din timp, este de mare folos organizarea acesteia pe o agenda sau folosind un planificator (organiser) macar saptamanal si a unor liste in care sa fie notate lucrurile care trebuie rezolvate. Exista site-uri care ofera astfel de solutii sau chiar aplicatii pentru telefon sau tableta.

Site dedicat nuntii si invitatii online

Foarte practic si la moda este site-ul pentru nunta, ale carui costuri se pot recupera daca se trimit invitatii prin e-mail sau retele sociale, astfel tiparindu-se si expediindu-se mai putine invitatii pe hartie. Totusi, pentru persoanele care au varste mai inaintate sau pentru cei care nu sunt utilizatori de calculatoare sau alte gadget-uri ar fi bine sa se trimita invitatii tiparite.
De asemenea, retelele sociale sunt cai foarte bune de comunicare si de informare a nuntasilor, pe de alta parte legaturile cu nuntasii pastrandu-se mai usor datorita internetului.
Pe vremuri, nuntasii – mai ales cei apropiati mirilor – primeau cateva fotografii de la nunta, insa folosindu-se internetul, pozele fie pot fi asezate in galerii pe site, in albume pe retele sociale sau in diverse aplicatii speciale, fie pot fi trimise folosindu-se o arhiva impreuna cu filmari din timpul nuntii.

Lista de cadouri pe internet!

Multi nuntasi participa la eveniment din obligatie, dar mirii pot face evenimentul atractiv si pentru invitatii care nu fac parte din familie prin meniul oferit sau prin diverse alte atractii ale zilei. De asemenea, darul in bani ii opreste pe multi dintre invitati sa participe, dar obiceiul occidental al listei de cadouri ar putea fi o solutie pentru ca oricine sa-si permita financiar sa participe la nunta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *