Grecia: cum alegi insula potrivita pentru tine?

Atunci cand vine vorba de Grecia, numarul si diversitatea insulelor nu reprezinta o problema. Daca iti doresti un sejur de vis pe o insula, Grecia este alegerea perfecta. Cu o varietate atat de mare, Grecia a ajuns sa fie in topul destinatiilor turistice. Tot mai multe persoane cauta oferte Paralia Katerini, oferte in Corfu, Thassos, Skiathos, Creta si multe alte destinatii.

Asta pentru ca pe o insula din Grecia nu iti va lipsi nimic: vei avea parte de plaje curate, o mare exceptionala, soare cat cuprinde, mancare delicioasa si multa distractie. Dar cum in Grecia, insulele sunt atat de diversificate vei gasi un loc potrivit atat pentru aventurierul din tine, cat si pentru momentele in care iti doresti sa meditezi si sa petreci timp singur. Asadar, chiar daca ai vrea sa le vizitezi pe toate, tot nu vei putea. Dar cum alegi, totusi, o insula potrivita pentru urmatoarea vacanta?

Fiecare insula are asul sau din maneca

Alegerea depinde in exclusivitate de dorintele tale. Nu putem spune ca o insula este mai frumoasa decat alta, deoarece totul depinde de cum vezi tu lucrurile. Poate ofertele in Paralia Katerini vor fi incredibil de atractive, iar cei care vor ajunge acolo se vor intoarce multumiti. Insa persoanele care prefera linistea si simplitatea nu vor avea aceeasi parere. Cu toate acestea nu putem afirma ca Paralia Katerini nu este o statiune frumoasa.

Aventura sau intimitate

 Fiecare insula este capabila sa iti ofere exact ce ai nevoie. Asadar, daca urmaresti ca vizita ta in Grecia sa fie insotita de multa distractie si aventura, Zakynthos iti poate oferi mai mult decat iti imaginezi. Plimbari cu ATV-ul, cu safari, scufundari si multe alte activitati pline de adrenalina te asteapta in Zakynthos sau Creta. Pentru intimitate, ideale vor fi insulele mici, mai putin populate si cunoscute.

 Relaxare sau excursii

 Alaturi de relaxare pe malul marii savurand un cocktail delicios si bucurandu-te de plaja, mare si soare, exista o multime de locuri pe care ar fi pacat sa le ratezi in frumoasele tinuturi grecesti. Grecia este o tara incarcata cu istorie, traditii si cultura. Daca esti o persoana activa si preferi sa vizitezi mai multe locuri decat sa stai numai la soare poti alege, de pilda, insulele Rhodos sau Thassos.

Orice insula ai alege, bucura-te de frumusetile grecesti. La Filadelfia Turism gasesti oferte Paralia Katerini si o multime de alte destinatii. Descopera-le pe toate si alege-o pe cea potrivita pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *