Proiecte de case gândite special pentru fiecare teren în parte

Echipa eProiecte oferă consiliere pentru plănuirea proiectelor de casă în funcție de terenul de care dispune fiecare client în parte. De la proiecte case mici și până la proiecte case cu mansardă fiecare în parte este gândit special pentru nevoile clienților.
Proiect de casa pentru fiecare tip de teren
Proiect de casa pentru fiecare tip de teren

Echipa formată din 7 arhitecti și 4 ingineri se ocupă de proiecte case gândite în funcție de terenul de care dispune fiecare client în parte, dar și proiecte de case modificate după nevoile individuale ale acestora. Prin adaptarea fiecărui proiect casa după profilul clienților, echipa este cunoscută pentru abordarea ancorată în realitatea pieței și asigură arhitecturi funcționale ce se încadrează în bugetele familiilor cu care colaborează.

Cei ce aleg să construiască împreună cu echipa de la Eproiecte au parte de o oferta care include proiectul gratis, iar cei ce doresc să cumpere doar proiectul beneficiază de o reducere de -30%.

Începând cu proiecte case mici sub 100m², proiecte case mari peste 160m² și până la proiecte case cu mansardă, clientul poate alege dacă solicită construcția casei la roșu sau a casei la cheie. În funcție de dorința clientului, echipa se conformează, oferă consiliere și prin discuții se ajunge la cea mai potrivită variantă pentru cel ce dorește să-și construiască o casă.

Echipa specializată autorizează anual peste 160 de proiecte în toată România și poate realiza orice proiect în baza unei schițe sau a unei imagini. Nu în ultimul rând lucrul cu echipa Eproiecte scurtează și simplifică parcursul proiecte-autorizare-execuție ocupându-se de obținerea autorizațiilor de construcție în toată țara.

Clienții pot alege un proiect de pe site pe care să-l modifice alături de specialiștii echipei sau pot veni cu o idee proprie pe care ulterior o vor dezvolta împreună, în funcție de spațiul disponibil.

Cei interesați pot cere mai multe detalii apelând numărul de telefon 0736478471, trimițând un mail la adresa eproiectedecase@gmail.com sau accesând site-ul oficial eproiectedecase.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *