Nokia 3.1 soseşte în România

Design sofisticat și carcasă din aluminiu pentru experienţe premium cu rafinatul Nokia 3.1 – acum disponibil și la partenerii din România

București, 21 iunie 2018 – HMD Global, compania care găzduiește telefoanele Nokia, anunţă că noul terminal Nokia 3.1 va putea fi cumpărat de la Telekom, Vodafone și de pe piața liberă, la un preț estimativ de 699 RON, începând cu sfârșitul lunii iunie.

Cu un design sofisticat din aluminiu și asigurând experienţe premium, Nokia 3.1 se definește prin calitatea şi măiestria de execuţie aşteptate de la un smartphone Nokia. Alăturându-se familiei Android One, Nokia 3.1 este acreditat de Google ca oferind cea mai bună experiență din punct de vedere hardware şi software pentru clasa lui de preţ.

Design premium

Ca şi modelul original, noul Nokia 3.1 dispune de o combinație atent selectată de materiale într-o armonie perfectă și cu un design deosebit. Carcasa de metal anodizat şi prelucrat la maşină, precum şi ecranul din sticlă sculptată oferă combinaţia perfectă dintre un aspect care iese în evidenţă şi confort atunci când este ținut în palmă. Accentele metalice subtile sunt realizate prin şlefuiri cu diamant pentru un finisaj premium.

Nokia 3.1 este cel mai accesibil smartphone 18:9 din portofoliu, oferind o dimensiune de ecran similară cu cea a modelelor de vârf de gamă, asigurând acces la mai mult conţinut dintr-o singură privire, într-o carcasă zveltă. Având dimensiunea potrivită pentru utilizare cu o mână, terminalul include acum un ecran mai larg HD+, de 5,2 inci, protejat de sticlă rezistentă la şocuri mecanice, 2,5D curved Corning® Gorilla® Glass 3, pentru menţinerea aspectului frumos un timp mai îndelungat.

Experienţe premium

Nokia 3.1 rulează pe MediaTek 6750, un chipset cu opt nuclee care oferă de două ori mai multe nuclee de procesare şi performanţe cu 50% mai bune faţă de generaţia anterioară, astfel ca terminalul să poată ţine pasul cu dorinţele utilizatorilor. Cu o cameră foto principală actualizată, cu auto-focus, de 13MP, Nokia 3.1 reţine amintirile pe care doriţi să le retrăiţi la nesfârşit, în timp ce camera foto frontală cu unghi larg asigură selfie-uri de mare calitate.

Datorită setului complet de senzori – aflat, de obicei, doar la telefoanele premium – Nokia 3.1 rulează fără efort cele mai noi aplicaţii. Astfel, utilizatorul poate utiliza un maximum de aplicaţii AR populare, precum Pokémon Go, poate efectua plăți, ușor şi securizat, cu Google Pay şi poate înregistra scene întregi prin soluţia de imagine panoramică.

Rossen Petkov, General Manager, România și Balcani, a spus:

“Nokia 3 a făcut parte cu mare succes din portofoliul Nokia de smartphone-uri din România. Cum atâţia oameni se bucură de el zilnic, am primit aprecieri pozitive, astfel că am avut o motivaţie reală să rafinăm şi mai mult experienţa fanilor noştri. Ne-am asigurat că Nokia 3.1 oferă un echilibru perfect între putere şi design, astfel încât utilizatorii să nu mai fie nevoiți să facă compromisuri.”

Android One pur, securizat şi actualizat

Nokia 3.1 intră în familia Android One și se alătură gamei cuprinzătoare de smartphone-uri Nokia care furnizează deja o experienţă proiectată de Google, inteligentă și securizată. Smartphone-urile Nokia cu Android One oferă capacitate mai mare de stocare şi durată mai mare de viaţă a bateriei chiar de la dezambalare, precum şi cele mai noi inovaţii susținute de inteligenţa artificială de la Google. Nokia 3.1 va primi trei ani actualizări lunare de securitate şi doi ani de actualizări ale sistemului de operare, aşa cum se garantează în programul Android One. Aceste elemente includ noul Nokia 3.1 în rândul celor mai sigure telefoane care există, fiind permanent actualizat cu cele mai noi servicii Google, cum ar fi Google Assistant şi Google Photos cu stocare gratuită şi nelimitată a imaginilor de înaltă calitate.

Venind cu Android Oreo™ preinstalat, utilizatorul se poate bucura de cele mai noi caracteristici, incluzând Google Assistant, Google Lens, Picture-in-Picture pentru multitasking, Android Instant Apps pentru a descoperi și rula aplicaţii cu maximă fluiditate, un număr de 60 de noi emoji-uri fantastice şi caracteristici de maximizare a bateriei, precum limitarea utilizării aplicaţiilor de fundal. Nokia 3.1 vine pregătit pentru Android P.

Nokia 3.1 va fi disponibil în 3 culori: Blue/Copper, Black/Chrome şi White/Iron; va avea spațiu de stocare/RAM: 2GB/16GB și se va găsi de la sfârșitul lunii iunie la Telekom, Vodafone și pe piața liberă, la un preț estimativ de 699 RON.

Despre HMD Global

Cu sediul în Espoo, Finlanda, HMD Global Oy este noua companie care găzduiește telefoanele și tabletele Nokia. HMD proiectează şi vinde o gamă de smartphone-uri şi telefoane clasice, care ţintesc o gamă largă de consumatori şi au mai multe niveluri de preţuri. Dedicată inovării şi calităţii, HMD deţine licenţa exclusivă a mărcii Nokia pentru telefoane şi tablete. Nokia este marcă înregistrată a Nokia Corporation. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.hmdglobal.com.

Nokia este marcă înregistrată Nokia Corporation. Android, Android One, Google şi Google Photos sunt mărci înregistrate ale Google LLC;  Oreo este marcă înregistrată Mondelez International, Inc. group. Qualcomm si Snapdragon sunt marci inregistrate Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și alte țări. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau subsidiarele sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *