Cea mai avansata metoda de taiere a betonului are avantajul unei mari flexibilitati

Lucrarile specifice de taiere beton armat cu disc si fir executate de specialistii Davian Expert sunt: taiere beton usi si ferestre; taiere diafragma beton; taiere pardoseala beton; taiere pereti beton; taiere placa beton cu sustinere; taiere structura beton; taiere scari beton; taiere stalpi beton; taiere grinzi beton; taiere rosturi dilatare in pardoseala industriala.
Taiere beton
Taiere beton

Ne recomanda nu doar experienta de peste 18 ani in taiere beton pe piata internationala si 10 ani pe piata din Romania, ci si numarul mare de clienti cu care colaboram in prezent.
Davian Expert

Cu o experienta de 18 ani in domeniul taiere beton pe piata internationala si 10 ani in Romania, detinem cele mai avansate utilaje de taiere, executam lucrarea folosind cea mai noua tehnica diamantata de pe piata si dispunem de o logistica performanta pentru a oferi servicii la standarde inalte de executie.

Taierea diafragmei de beton se realizeaza folosind cea mai noua tehnologie cu discuri diamantate cu racire pe apa, fara vibratii, fara zgomot si fara nicio urma de murdarie sau praf. Lipsa vibratiilor fac taierea diafragmei de beton sa se realizeze cu precizie si cu un nivel de zgomot foarte redus. Taierea diafragmei de beton se executa cu masini de taiat cu disc diamantat compuse din elemente usor de asamblat, astfel incat pot fi montate aproape oriunde, chiar si in zone sau spatii greu accesibile. Au posibilitatea de a taia pana la adancimi de 930 mm.

Pentru ca folosim cea mai performanta si avansata tehnologie de taiere beton putem executa atat taieri pe verticala – pentru deschidere usi si ferestre si alte diverse modificari ale unor structuri existente, cat si taieri pe orizontala pentru largiri goluri de usi si ferestre.
Taiere cu fir diamantat pentru deschideri ferestre si usi se face cu ajutorul unei masini adaptabile pentru taierea elementelor de beton sau zidarie. Permite sectionarea oricarui tip de structura, acolo unde masinile de taiat conventionale nu au acces.

Echipele noastre de executie sunt constituite din specialisti autorizati si calificati in taiere beton rapid, a caror experienta determina o executie sigura, controlata, ireprosabila si de calitate superioara. Exigentele sporite in selectia membrilor ce compun echiele noastre de executie au facut ca in prezent firma Davian Expert sa reuneasca profesionisti in domeniu, specialisti autorizati in taiere beton.

Pe langa personalul cu pregatire specializata in taiere beton dispunem de un echipament profesional de ultima generatie si cea mai noua tehnologie diamantata care au determinat ca lucrarea sa se execute cu o calitate ireprosabil superioara, promptitudine si rapiditate.
Asteptam comanda dumneavoastra pentru intocmirea unei oferte personalizate si realizarea unei lucrari la cele mai inalte standarde la oricare dintre cele doua adrese: office@taieribeton.ro / davianexpert@yahoo.com .

Ne puteti contacta la numarul de telefon: 0761 323 792. Odata preluata comanda dumneavoastra, ne angajam sa va oferim cea mai avantajoasa oferta!
Alegeti Specialistii Davian Expert pentru serviciile de taiere beton armat pentru deschideri usi si ferestre cu tehnologie diamantata moderna si specializata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *