Switch-urile mecanice de la Razer disponibile în curând și pe tastaturile producătorilor terți

Deosebit de popularele switch-uri mecanice dezvoltate de Razer devin disponibile pentru și mai mulți gameri din întreaga lume

București, 5 iunie 2018 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, anunțat că Razer Mechanical Switches, premiate în multiple rânduri, vor fi disponibile la sfârșitul anului și pe tastaturi produse de terți.

Dezvoltate în mod special pentru a răspunde la nevoile gamerilor, switch-urile mecanice de la Razer sunt recunoscute pentru viteza și acuratețea lor. Concepute să aibă o durată de viață extinsă cu cel puțin 60% față de switch-urile mecanice standard, acestea sunt alegerea mai multor milioane de gameri și de jucători profesioniști din întreaga lume.

Disponibile până acum doar pe produsele vedetă precum seria Razer BlackWidow, switch-urile vor debuta spre sfârșitul anului și pe tastaturi produse de parteneri. Lista exactă de producători terți care vor adopta această tehnologie va fi anunțată la sfârșitul anului.

“Multe dintre tastaturile disponibile pe piață se laudă că au fost concepute pentru gameri, dar folosesc switch-uri concepute pentru orice altceva, dar nu gaming,” a declarat co-fondatorul și CEO-ul Razer, Min-Liang Tan. “Pe de altă parte, switch-urile noastre au fost dezvoltate special pentru gaming și suntem încântați să vedem din ce în ce mai mulți parteneri dornici să profite de acest avantaj, extinzând astfel beneficiile pentru și mai mulți jucători.”

Toate cele trei tipuri de switch-uri mecanice Razer se vor regăsi pe tastaturile produse de parteneri:

  • Switch-ul Razer Verde: oferă un răspuns tactil și un sunet distinct, împreună cu puncte de acționare și de resetare optimizate pentru cea mai bună performanță atât în folosirea în cadrul jocurilor, cât și în cazul redactării de text.
  • Switch-ul Razer Portocaliu: oferă un răspuns tactil, fără acel sunet distinct. Oferă aceeași performanță optimizată, iar forța necesară pentru acționare este redusă față de Switch-ul Razer Verde, oferind o experiență de gaming silențioasă.
  • Switch-ul Razer Galben: oferă acționare ultra-rapidă la o distanță de doar 1.2mm și silențiozitate maximă, pentru gaming într-un ritm alert, unde fiecare milisecundă contează.

Entuziaștii care preferă tastaturile DIY, construite personal, se vor bucura să afle că Switch-urile mecanice Razer vor putea fi achiziționate și individual (componentă separată) de la sfârșitul anului.

Mai multe informații despre Switch-urile mecanice Razer sunt oferite la standul L0003 din cadrul Computex 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *