Proiecte de case mici cu reduceri pentru toți românii

Plecând de la ideea că românii apelează tot mai frecvent la proiecte de case mici echipa eProiecteDeCase.ro vine în întâmpinarea acestora cu o reducere de -30%.
Tot mai mulți români, în urma unor criterii personale cum ar fii cheltuielile sau terenul disponibil, ajung să se gândească doar la proiecte case mici. Fie că își doresc o grădină mai mare sau pur și simplu vor un spațiu practic care să nu necesite prea multe cheltuili pentru construcție și întreținere, românii apelează direct la proiecte de case mici care să se plieze pe nevoile lor. O casă mai mică va presupune în mod direct și cheltuieli mai mici.

Echipa formată din 7 arhitecți și 4 ingineri specializați in realizarea de proiecte de case este ancorată în realitațile pieței în care activează și asigură atât proiecte de casa mici , cât și alte tipuri de proiecte de case. Pentru a putea asigura arhitecturi funcționale care să se încadreze în bugetele familiilor, se focusează pe înțelegerea nevoilor, dar și a fricilor și dorințelor celor cu care colaborează.

Astfel de proiecte de casa mici sunt disponibile în toată țara la doar un click distanță, pentru cei ce își doresc o casă sub 100m². Echipa eProiecteDeCase ofera tuturor clientilor săi proiecte de case gândite pentru a asigura arhitecturi funcționale în toată țara, iar cei interesați pot căuta pe site diferite modele de proiecte de case afișate deja ce ar putea fi implementate sau modificate special pentru ei. Există și posibilitatea de a veni cu propria idee de proiect, iar pentru toate variantele de proiecte există o reducere de -30%.

Cel mai avantajos este faptul că cei de la eProiecteDeCase pot obține pentru clienții lor avize și autorizații pentru executarea lucrării de constrcție. Pentru mai multe detalii cei ce doresc și alte informații pot accesa site-ul www.eproiectedecase.ro, sau pot contacta direct membii echipei la numărul de telefon 0736478471.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *