Fotbalul se vede cel mai bine pe un videoproiector BenQ

Bucureşti, România, Mai 2018 – BenQ, liderul global pe piaţa de video proiectoare cu tehnologie DLP, întâmpină Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018 cu stocuri şi preţuri imbatabile la aproape toată gama sa de videoproiectoare. Acestea sunt disponibile prin partenerii BenQ (PC Garage, AVStore, Emag, Cel, Evomag şi IT Galaxy) la preţuri special gândite pentru pasionaţii de sport şi filme. Astfel, oferta BenQ include atât videoproiectoare pentru business, gândite să ofere imagini clare în sălile de conferinţă iluminate, precum şi modele dedicate pasionaţilor de filme şi sport, cu rezoluţii FHD sau 4K, dotate cu moduri de film sau fotbal dedicate.

În linia de start BenQ porneşte cu o echipa de formată din TK800, W2000, W1050, MW533, TH683, TH534 şi TH530.

TK800

Este un videoproiector special construit să ofere imagini detaliate la rezoluţie reală 4K UHD, moduri audio-video speciale dedicate pasionatului de sport, flexibilitate la instalare, luminozitate de 3000 ANSI Lumeni dar și un design modern ce se potriveşte perfect în orice sufragerie. TK800 este capabil să ofere imagini ultra-realiste, folosind tehnologia HDR pentru optimizarea luminozităţii şi a contrastului.

Special pentru pasionaţii de fotbal şi sport în general, BenQ include în TK800 un mod audio-vizual dedicat, capabil să transmită cu realism emoția și experienţa vizuală a unui meci de fotbal. Astfel, modul Football combină reglajul culorilor împreună cu un set de funcții digitale, pentru a obține cele mai fidele tonuri ale pielii jucătorilor și un gazon verde intens. Modul de afișare optimizează culorile, luminozitatea și sunetul, obținând combinația ideală pentru vizionarea meciurilor de fotbal.

W2000

Acesta este unul dintre cele mai bune modele Full HD dedicate pasionaţilor de filme. Este capabil să ofere o diagonală de 100″ de la o distanţă de doar 2,5 m şi este unul dintre primele modele capabil să îndeplinească unul dintre cele mai exigente standarde din domeniu: gama de culoare nativă Rec.709, specific industriei cinematografice. Pentru a avea o experiență cinematografică totală, modelul W2000 include şi o serie de funcţii avansate, precum Lens Shift, Keystone vertical şi orizontal, Short-throw, Big zoom 1.6, precum şi opţiunea de a monta un modul wireless Full HD.

W1050

Este unul dintre cele mai accesibile modele din gama CineHome. Oferă imagini de calitate la rezoluţii FullHD cu opţiunea de a proiecta imagini cu diagonală de 100” de la o distanţă de 2,8 m. Pe lângă acoperirea de 96% din spectrul de culoare Rec.709 şi un contrast de 15.000:1, W1050 oferă şi o serie de moduri dedicate, precum modul Sport, modul TV şi modul Cinema. Acestea sunt calibrate cu atenţie, oferind cele mai bune setări de luminozitate, contrast şi culoare, totul pentru ca uztilizatorul să se poată bucura cu uşurinţă de conţinutul afișat.

MW533

Gândit pentru o funcţionare versatilă şi fiabilă, pentru sălile de ședință din companii sau pentru distracție acasă, modelul BenQ MW533 oferă imagini de calitate chiar şi în medii iluminate, proiectorul beneficiind de o luminozitate de 3000 ANSI lumeni. Este un model compact, echipat cu un contrast nativ ridicat (15.000:1), multiple intrări HDMI şi VGA, precum şi o corecţie keystone pe verticală, ceea ce îi oferă flexibilitate la instalare.

TH683

Capabil să afișeze imagini la o rezoluție nativă FullHD 1080p, o luminozitate de 3.200 ANSI lumeni şi un contrast înalt de 10.000:1, modelul TH683 este alegerea ideală indiferent de situaţie. Fiind un proiector “all in one”, este perfect pentru proiecţia de filme, meciuri, jocuri sau prezentări.

Alături de modurile clasice de vizualizare (Bright/Cinema/Game/User‎) specifice unui model Home Entertainment, TH683 vine dotat și cu modul Football. Mulțumită acestuia, tonul culorilor, luminozitatea proiecției și sunetul sunt optimizate pentru a oferi cea mai bună experienţă posibilă atunci când urmăreşti un meci de fotbal.

TH534 / TH530

Datorită specificaţiilor, TH534 şi TH530 pot fi uşor catalogate ca fiind două proiectoare “bune la toate”. Oferă rezoluţii FullHD, o luminozitate impresionantă de 3200 ANSI lumeni şi respectiv 3000 ANSI Lumeni pentru TH530, un contrast nativ ridicat de 15.000:1 pentru TH534 şi respectiv 10,000:1 pentru TH530, precum şi o conectivitate variată ce include multiple porturi HDMI şi VGA. Sunt perfecte atât pentru o seară de cinema în familie, cât şi pentru vizionarea unui meci de fotbal în grădina din faţa casei. Se instalează foarte uşor, atât datorită picioruşelor reglabile din dotare, cât şi a corecţiei keystone pe verticală.

Pentru a afla mai multe informaţii despre proiectoarele BenQ si despre promoţie, vizitaţi – https://bit.ly/2xbrlsN

Despre corporaţia BenQ

Fondată pe viziunea corporativă „Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, corporaţia BenQ este un furnizor mondial de top în domeniul tehnologiei şi soluţiilor vizuale, care vizează îmbunătăţirea şi îmbogăţirea fiecărui aspect al vieţii clienţilor săi. Pentru a realiza această viziune, compania se concentrează pe aspectele cele mai importante pentru oameni în zilele noastre – stilul de viaţă, afacerile, îngrijirea sănătăţii şi educaţia – sperând să ofere oamenilor mijloacele de a avea o viaţă mai bună, de a-şi creşte eficienţa, de a se simţi mai sănătoşi şi de a-şi îmbunătăţi învăţarea. Aceste mijloace includ un portofoliu larg de produse şi tehnologii integrate destinate oamenilor, care cuprinde proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de dimensiuni mari, produse audio, produse cloud pentru clienţi, comunicaţii mobile şi corpuri de iluminat. Because it matters (Deoarece contează).

Despre grupul BenQ

Grupul BenQ, cu cifră de afaceri de peste 25 de miliarde de dolari, este format din aproape 20 de companii independente care operează în mai mult de 30 de ţări în industrii variate, având o forţă de muncă de peste 100.000 de angajaţi. Fiecare membru al Grupului este un lider recunoscut în propriul domeniu, contribuind la resursele vaste ale Grupului BenQ, de la segmentul de cercetare şi dezvoltare, la resurse strategice puternice.  Prin valorificarea specializării pe verticală a fiecărei companii pentru a crea o scală reală pe pieţele orizontale, Grupul BenQ controlează un lanţ valoric foarte eficient ce îi oferă o capacitate de neegalat în livrarea componentelor critice şi a soluţiilor de primă clasă în următoarele industrii: TFT-LCD, energia verde, produse chimice complexe şi materiale avansate, iluminat, proiectare, componente de precizie, integrare de sisteme, afaceri şi servicii. Grupul susţine afacerile profitabile şi durabile, care împărtăşesc viziunea sa de lungă durată de a aduce calitate şi bucurie în viaţa fiecărui client (Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *