Allview lansează A9 Plus, primul telefon cu Android Go

Terminalul va avea integrat un display 18:9 și un nou sistem de operare Google optimizat, Android™ Oreo™ (Go edition)

29.05.2018 – Allview, brandul românesc de smartphone-uri și tablete, lansează astăzi A9 Plus, primul telefon cu sistemul de operare Android™ Oreo™ (Go edition) dedicat terminalelor entry level.

Noul sistem de operare Android ™ Oreo ™ (Go edition) este dedicat terminalelor cu mai puțină memorie internă – sub 1 GB RAM – pe care versiunea standard de Android și aplicațiile dezvoltate pentru acestă nu rulează în condiții optime. Grație sistemului de operare, A9 Plus are o performanță optimizată și oferă utilizatorului de 2 ori mai mult spațiu în memoria internă.

Noul terminal va avea integrat un display de 18:9 și o memorie de 1 GB RAM. Este un terminal dedicat tuturor persoanelor care își doresc un smartphone accesibil și în același timp rapid.

Android™ Oreo™ (Go edition) a creat versiuni regândite ale aplicațiilor oficiale Google: YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Google Play, Chrome şi Files Go. Astfel, acestea vor utiliza mai puțină putere de procesare.

Allview a pregătit o pagină dedicată celor care doresc să afle mai multe detalii despre noul terminal al companiei: https://www.allview.ro/produse/telefoane/young/a9-plus.html

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tableta PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Hertegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia și Estonia. Allview se află într-un proces continuu de inovație și dezvoltă tehnologii care oferă acces la cunoaștere, informație, la o viață mai bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *