Sfaturi cu privire la modul in care trebuie purtat ceasul de mana barbatesc

Ceasul de mana barbatesc este un accesoriu foarte imjportant pentru barbati pentru ca acestia nu utilizeaza multe bijuterii. Avand in vedere acest lucru trebuie ca accesoriile pe care le poarta sa ofere cat mai mult din avantajele pe care le ofera purtarea unor bijuterii. Pentru ca acest lucru sa se intample trebuie ca ceasul de mana pentru barbati sa fie purtat corect. Ce inseamna acest lucru? Respectarea urmatoarelor sfaturi:

  • Ceasul de mana purtat trebuie sa fie in concordanta cu tipul evenimentului la care acesta este purtat. Cu alte cuvinte, un ceas de mana elegant se poarta doar in medii elegante in timp ce un ceas de mana casual se poarta atat la evenimentele neoficiale cat si la cele semi oficiale.
  • Ceasul de mana purtat trebuie sa fie ales in functie de stilul vestimentar ce urmeaza a fi abordat. In alegerea ceasului de mana ce urmeaza a fi purtat trebuie avut in vedere cromatica ceasului de mana, materialul din care acesta este confectionat sau tipul de curea pe care acesta il utilizeaza.
  • Un alt criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul in care se decide modelul de ceas de mana purtat este tipul de pantofi ce urmeaza a fi purtati. In functie de stilul acestora se alege si stilul ceasului de mana ce urmeaza a fi purtat.
  • Tipul de curea purtata este un alt criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul in care se alege tipul de ceas de mana ce urmeaza a fi purtat.

In concluzie stilul vestimentar joaca un rol foarte important in alegerea modelelor de ceasuri de mana ce urmeaza a fi purtate. Avand in vedere ca stilurile vestimentare difera de la o ocazie la alta este necesar ca un barbat sa detina mai multe modele de ceasuri barbati. Pentru acest lucru recomand ceasmania.ro, magazinul online ce comercializeaza o gama variata de ceasuri barbatesti, toate la cel mai bun raport pret calitate de pe piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *