Hai sa plecam mai des in vacante!

Nu cred ca este cineva in lumea asta care nu isi doreste sa calatoreasca, sa vada lumea sa isi creeze aminitiri noi, sa cunoasca si alti oameni si sa descopere noi culturi, obiceiuri si traditii diferite fata de ale noastre.

Si slava Domnului ca sunt atat de multe locuri frumoase care merita vizitate. Tind sa cred ca banii pot fi un impediment, dar nu unul atat de mare. Cel putin nu atat de mare pe cat unii dintre noi il considera. Poti calatori fara bani? Uneori da, alteori nu.

Cum poti sa calatoresti economisind cat mai multi bani? Cauta oferte last minute, pleaca cu cat mai multi prieteni. Pleaca in locuri mai putin mediatizate si nu uita ca nu banii pot face o vacanta reusita, ci felul in care te simti. Iar incarcatura emotionala a locului in care mergi iti poate schimba total felul in care te simti. De curand am gasit cateva oferte costa brava foarte accesibile. Locul acesta este absolut demential. Arata intr-un mare fel si sunt atat de nerabdatoare sa ajung acolo. Mi se pare un paradis, daca nu ma credeti incercati sa gasiti cateva poze. Sincer nu stiam ca Spania are o asa comoara. Imi place Spania si mereu aleg sa merg in vacante acolo, pentru ca ma incarc cu energia oamenilor de acolo. Nu stiu, dar de fiecare data cand  ma intorc din Spania (indiferent de locul in care merg) parca ma intorc un altfel de om, mai pozitiv, mai fericit si mai energic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *