Monitor Portabil: AOC lansează un nou model cu conectare USB-C

image002

Amsterdam, 15 mai 2018 – AOC prezintă un nou monitor portabil cu conectare USB-C. Sunteți mereu pe drumuri și aveți nevoie de un al doilea ecran pe lângă cel al laptopului? Modelul I160FWUX este ideal datorită diagonalei de 15.6” inch (39,6 cm), display-ului IPS și rezoluției FHD (1920 x 1080 ppx). Husa specială joacă rolul unui suport pentru poziționarea monitorului în modul portrait sau landscape, iar pivotul integrat permite funcția de rotire a display-ului pentru orientare. Design-ul minimalist cu o grosime de doar 8,5 mm și o greutate de doar 800 g, asigură că monitorul încape cu ușurință în orice geantă de călătorie. O alternativă elegantă, modelul portabil se adaptează nevoilor de lucru.

 Modelul I1601FWUX cu USB-C poate fi poziționat în mod portrait sau landscape datorită husei

 Vizibilitate în procesul de lucru – oriunde te-ai afla

Dacă display-ul laptopului nu este îndeajuns, este necesară conectarea la un monitor extern. Fie că este vorba despre o prezentare în fața unor clienți sau un proces îndelungat de lucru cu diferite documente pe timpul zborului sau în tren, noul monitor răspunde tuturor cerințelor și nevoilor de lucru în deplasare. AOC oferă cea mai nouă tehnologie USB-C pentru display-uri portabile, într-un model elegant și subțire.

Modelul I160FWUX folosește tehnologia USB Type C pentru conectarea semnalului către display și sursă. Față de modelele precedente cu conectare USB, intrarea USB-C include semnal DisplayPort de calitate și conectarea la sursă printr-un singur cablu, reducând astfel dezordinea și oferind cea mai bună experiență mobile cu un display. Diagonala de 15.6” inch corespunde dimensiunii normale a majorității laptop-urilor multimedia, în timp ce lungimea suportului permite poziționarea la același nivel cu laptop-ul.

Design impresionant

Datorită formatului compact, modelul se transportă ușor cu o geantă de laptop.

Atunci când este poziționat, modelul I1601FWUX prezintă un design impresionant cu suprafața de metal pe latura din spate, iar display-ul IPS oferă un unghi 160/160° pentru o redare uniformă a imaginilor. Display-ul dispune și de modul AOC Low Blue Light, care ajută la reducerea luminii albastre dăunătoare și prevenind afecțiunea ochilor utilizatorilor. Monitorul oferă confort pe timp de zi sau de noapte, datorită nivelului de luminozitate de 220 cd/m².

Practic și convenabil

Display-ul IPS al modelului I1601FWUX dispune de un timp de răspuns de 5 ms GtG, ce ajută la redarea perfectă și fără anomalii a imaginilor cu mișcări rapide. Husa este special creată pentru protecție în orice circumstanță. Atunci când monitorul este poziționat, husa poate fi folosită ca suport, pentru modul portrait sau landscape. De asemenea, orientarea display-ului este posibilă prin funcția Auto-Pivot integrată prin software-ul AOC i-Menu, ce permite centrarea automată a ecranului pentru orientarea corectă atunci când este rotit.

Modelul AOC I1601FWUX va fi disponibil în luna iunie 2018 la prețul de 1049 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *