Magazinul Onore ne ajuta sa facem alegerea corecta

Nu este deloc simplu sa devii un adevarat gentleman, sunt multi pasi care trebuie urmati, multe lucuri de care trebuie sa tinem cont, multe reguli care trebuie respectate. Una dintre piedicile importante este si tinuta. Aceasta trebuie sa fie adecvata oricarei situatii, sa lase impresia de hotarare, siguranta, atentie la detalii.

Primul pas este sa ne alegem tinuta pentru fiecare ocazie, sa ne gandim inainte de a iesi undeva sau de a participa la un eveniment. In functie de tema si de scopul evenimentului la care participam, este nevoie de o anumita tinuta. Desigur ca putem alege si alte variante, insa daca vrem sa facem o impresie cat mai bune, alegem desigur, cea mai potrivita varianta. Iar pentru a o completa, alegem si accesoriile perfecte din magazinul Onore. Putem incepe cu papionul, cel mai elocvent semn al unei tinute aranjate, elegante, formale. Acesta poate fi purtat atuncin cand avem un rol important in cadrul unui eveniment sau al unei adunari. In acest magazin am descoperit papioane de lemn, foarte elegante si relizate de maestri priceputi. Exista papioane cu diverse modele, si le putem alege pe cele mai bune, avand la dispozitie si ajutorul celor de la magazin ale caror sfaturi sunt nepretuite.

La o tinuta pentru care alegem un papion am invatat ca cel mai bine este sa purtam bretele, care, asemeni unui papion, sunt foarte elegante si ne ofera un aspect mult mai formal decat o curea. Iar in functie de tinuta aleasa, avem la dispozitie bretele late sau subtiri, simple, in X sau in Y. Si chiar daca alegem sa purtam bretele, putem purta si o curea, daca o camasa nu sta bine pe noi. In cazul unei tinute casual nu mai este nevoie de asa ceva, bretelele fiind de ajuns. Alegeti si voi magazinul Onore pentru a invata sa faceti alegerile potrivite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *