Echipamentul multifunctional Xerox Work Centre 6515 castiga un premiu pentru design

BUCURESTI, 27 aprilie 2018 – Echipamentul multifunctional color de imprimare Xerox WorkCentre® 6515 (MFP) s-a numarat printre castigatorii editiei din 2018 a premiilor iF DESIGN, acordate de International Forum Design GmbH. Distinctia a vizat design-ului simplu si smart, precum si noua interfata cu utilizatorul a echipamentului, o interfata revolutionara, intuitiva si asemanatoare unui smartphone. Printre castigatorii acestei competitii s-au numarat brand-uri precum Apple, BMW, Fitbit si Philips.

Design-ul castigator al echipamentului a fost creat de o echipa globala de designeri de produs de la Xerox si de la Fuji Xerox, din Japonia. Modelul WorkCentre 6515 a fost castigatorul categoriei Computer, o categorie foarte competitiva care a reunit peste 6.400 de inscrieri din 54 de tari, printre care s-au numarat imprimante, scanere, copiatoare, laptop-uri, tablete si chiar dispozitive robotice.

„Acest premiu confirma abilitatea noastra creativa de a imbina un design inovator cu o usurinta de utilizare non-negociabila – o necesitate pentru clientii care se bazeaza pe MFP-urile lor pentru a eficientiza munca la birou,” explica David Parsons, director, Experience Design Group, Xerox.

Punctul forte care a atras atentia comitetului global de selectie a castigatorilor a fost interfata cu utilizatorul rabatabila, accesibila pentru utilizatori din mai multe pozitii, care ofera feedback de tip multimodal cu ajutorul indicatiilor vizuale si auditive si care include un ecran LED cu raspunsuri pe baza de comportament si care arata status-ul echipamentului. Aceasta interfata inovatoare este, de asemenea, incorporata in echipamentele Xerox AltaLink® si VersaLink®.

Conform cercetarii globale desfasurate de Xerox si Fuji Xerox in timpul fazei de dezvoltare a produsului, utilizatorii care pun pret pe aspectul estetic al biroului lor au declarat ca un design reusit ajuta la imbunatatirea productivitatii si a starii de spirit a angajatilor.

Xerox WorkCentre 6515 a inregistrat cifre de vanzare puternice la nivel global si este compatibil cu platforme mobile si de cloud, imprimand la viteze de pana la 30 de pagini pe minut.

Despre iF DESIGN AWARD

In ultimii 65 de ani, premiile iF DESIGN au fost recunoscute drept un arbitru al excelentei in design. Brand-ul iF este recunoscut in intreaga lume pentru serviciile de design remarcabile, iar premiile iF DESIGN sunt printre cele mai importante premii pentru design din lume. Toate produsele premiate sunt incluse in iF World Design Guide, pe aplicatia iF design si sunt expuse in cadrul expozitiei iF design din Hamburg.

Despre Xerox
Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *