Allview lansează în curând primul telefon cu Android Go

Terminalul va avea integrat un display 18:9 și un nou sistem de operare Google optimizat, Android™ Oreo™ (Go edition)

19.04.2018 – Allview, brandul autohton numărul unu de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România, va lansa la sfârșitul lunii aprilie primul telefon cu sistemul de operare Android™ Oreo™ (Go edition) dedicat terminalelor entry level.

Noul sistem de operare a fost construit astfel încât chiar și telefoanele accesibile să beneficieze de o performanță optimizată. Android™ Oreo™ (Go edition) asigură de două ori mai mult spațiu pentru memoria internă a telefoanelor, datorită aplicațiilor rapide, a sistemului de operare mai eficient și a interfeței UI care permite utilizatorului să administreze transparent și prompt aplicațiile și setările terminalului.

Android™ Oreo™ (Go edition) a creat versiuni regândite ale aplicațiilor oficiale Google: YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Google Play, Chrome şi Files Go. Astfel, acestea vor utiliza mai puțină putere de procesare.

Pe lângă aplicațiile menționate mai sus, utilizatorii vor putea suplimenta aplicațiile preinstalate prin intermediul  Google Play, unde vor avea o secțiune cu recomandări pentru aplicații optimizate să performeze eficient, fără a suprasolicita memoria terminalului.

Android™ Oreo™ (Go edition) va veni la pachet cu Google Play Protect, un serviciu menit să țină virușii cibernetici departe de smartphone-urile utilizatorilor.

Noul terminal va avea integrat un display de 18:9 și o memorie de 1 GB RAM. Este un terminal dedicat persoanelor care doresc un smartphone accesibil cu o viteză ridicată de procesare, cu mult spațiu de stocare și o autonomie mărită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *