ELKO anunta distributia de produse Vestel

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta semnarea unui acord de distributie cu Vestel, una dintre cele mai mari companii tehnologice din Europa.

Vestel este un consortiu format din mai multe companii specializate in dezvoltarea de echipamente electronice, electrocasnice si de computing. Compania conglomerat a fost infiintata in anul 1984 si de atunci investeste continuu in dezvoltarea de produse tehnologice de varf, principala piata tinta fiind Europa. Centrul sau de cercetare este unul dintre putinele acreditate din Europa, peste 900 de ingineri contribuind in procesul lansarii de produse noi, performante si fiabile.

Datorita capacitatii extinse de productie si parteneriatelor incheiate la nivel global, Vestel a ajuns una dintre companiile cheie ale industriilor vizate, avand o cota de piata semnificativa.

Echipamentele Vestel vin in completarea unui portofoliu complex de produse si solutii al ELKO Romania. Oferta de distributie cuprinde solutii de digital signage, display-uri profesionale, hotel TV-uri, ecrane interactive pentru sali de conferinte si mediu educational si sisteme LED de iluminare.

Unul dintre cele mai reprezentative produse ale companiei este display-ul Vestel VW55X701. Cu o diagonala de 55” si o grosime de doar 1,8 mm, ecranul dedicat videowall-urilor este unul dintre cele subtiri de pe piata, permitand integratorilor sa il monteze foarte aproape de perete. Rezolutia ecranului este Full-HD, panel-ul folosit fiind unul de 10 biti. Astfel, produsul are un gamut extins, fiind capabil sa afiseze 1.024 de nuante de culoare, sau 1 miliard de combinatii de culori.

VW55X701 poate fi montat atat landscape, cat si portret si se bazeaza pe tehnologia Pixel Shifting pentru a permite posibilitatea de a afisa imagini statice fara a compromite panelul. Durata medie de viata este de 50.000 de ore.

Despre Vestel

Grupul Vestel este format din 24 de companii care activeaza in domeniul productiei, dezvoltarii de software, tehnologiei, marketingului si distributiei in domeniul electronicelor de larg consum, aparate de uz casnic, tehnologii mobile, iluminat cu LED si industria apararii. Vestel exporta produsele sale in 149 de tari.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 210 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7700 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2016 s-a ridicat la 1460 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom

Mai multe informatii:

www.elko.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *