Ceasul de mana, accesoriul ce denota statutul social

Ceasul de mana este un accesoriu extrem de important pentru oameni pentru ca printre altele acesta este utilizat pentru a transmite statutul social pe care il are purtatorul. Din acest motiv, in momentul in care se doreste achizitionarea unui ceas de mana, modul in care arata respectivul ceas de mana este principalul criteriu avut in vedere. Eleganta acestuia este extrem de importanta pentru cei ce poarta ceasuri de mana pentru ca in felul acesta vor transmite impresii pozitive. Pentru ca aceste impresii sa fie cat mai bune, iata cum trebuie sa arate un ceas de mana:

  • Materialul din care acesta este confectionat este cel mai important criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul in care se achizitioneaza ceasuri dama sau ceasuri barbati pentru ca prin intermediul acestui criteriu se transmite pozitia sociala pe care o are purtatorul ceasului de mana. Pentru a transmite ideea ca ai o pozitie sociala cat mai importanta trebuie ca materialul din care este confectionat ceasul de mana sa fie de cea mai buna calitate.
  • Un alt element prin care poate fi transmisa starea financiara si statutul social al unei persoane este brand-ul ceasului de mana. Ca in cazul oricarui alt lucru pe care il purtam, si brand-ul ceasului de mana trebuie sa fie de renume mondial pentru a putea impresiona pe cei din jurul nostru.

  • Design-ul ceasului de mana este un alt element ce trebuie avut in vedere in cazul in care vrei sa impresionezi prin modelul de ceas de mana pe care il porti. Pentru a se intampla acest lucru achizitioneaza un ceas de mana cu un design extravagant pentru ca acest element face diferenta dintre o persoana ce are un statut social obisnuit si o persoana ce are un statut social foarte ridicat.

In concluzie, in cazul in care este ales cu atentie, ceasul de mana poate fi utilizat cu succes pentru a transmite impresii despre statutul social al unei persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *