Serviciul Google Assistant va fi inclus pe televizoarele Philips Android TV 2018

Toate televizoarele Philips din 2018 dotate cu Android TV vor avea telecomenzi cu microfon încorporat. Philips a dezvoltat, de asemenea, Saphi Smart UI care va rula pe televizoarele Smart din categoria entry level

                                                                                                                  

București, 26 februarie 2018 – Noile televizoare Philips Android TV 2018 vor dispune de serviciul Google Assistant și interfața de utilizator Saphi TV, dezvoltată de Philips pentru modelele entry-level.

 

Interacțiunea utilizatorului cu televizorul Philips Android TV va deveni mai constructivă din momentul lansării Google Assistant pe toate televizoarele Philips Android TV lansate în 2018. Această funcție va fi disponibilă începând cu prima jumătate a acestui an. Google Assistant permite dialogul dintre utilizator și Google, în așa fel încât acesta poate pune întrebări și poate rezolva sarcini prin comenzi vocale. Cu ajutorul Google Assistant, utilizatorii pot cere televizorului să găsească și să ruleze o melodie, un film, un clip video sau să activeze diferite servicii oferite de aplicații cunoscute precum YouTube sau Netflix. De asemenea, funcția Google Assistant furnizează cele mai noi știri, informații din trafic, prognoze meteo, reamintește evenimentele planificate, activează alarme și poate găsi fotografii în Google Photos.

Google Assistant poate ajuta televizorul să controleze alte dispozitive smart home (care pot fi identificate ușor prin simbolul “funcționează cu Google Assistant), inclusiv o gamă generoasă de sisteme de sunet conectate prin rețea, Nest Home Automation și produsele Philips Hue.

Pentru a accesa Google Assistant pe un televizor Philips Android 2018, utilizatorul trebuie doar să apese un buton dedicat de pe telecomandă și, odată ce microfonul este activat, se va aprinde un LED albastru în zona acestuia pe perioada în care sistemul va fi activ.

Toate televizoarele Philips Android 2018 vor fi lansate împreună cu Google Assistant care va funcționa grație procesoarelor rapide capabile să ruleze acest serviciu.

Modelele vor fi actualizate pentru o funcționalitate completă a Google Assistant printr-un update de soft, acesta fiind disponibil la început în limba engleză, în prima parte a anului 2018, după care vor fi lansate și variantele în franceză, germană, italiană și olandeză, mai târziu în acest an. După aceea vor urma și variante în alte limbi europene.

Philips intenționează, de asemenea, să extindă upgrade-ul de Google Assistant la modelele Android TV 2017 – modelele specifice urmând să fie confirmate odată cu lansarea acestei funcții.

Saphi Smart TV

Televizoarele Smart din gama entry level vor deveni mai rapide și mai ușor de utilizat în 2018 datorită introducerii interfeței de utilizator Saphi Smart TV, dezvoltată de Philips.

Viteza Saphi este importantă pentru experiența Smart deoarece utilizatorii se așteaptă ca televizoarele să aibă un timp bun de răspuns. Performanța este importantă deoarece funcția Smart trebuie să asigure o calitate excepțională a imaginii, la fel ca și alte surse.

Saphi oferă, de asemenea, acces la catalogul de aplicații Philips Smart TV, care de acum sunt așezate convenabil la un loc cu toate funcțiile TV importante, iar cele mai populare servicii de streaming precum YouTube, Netflix sau Amazon Prime Video sunt la doar câteva click-uri distanță.

Datorită tehnologiei Miracast, sharing-ul și transpunerea pe ecran a fotografiilor de pe telefon sau tabletă devin foarte facile.

Saphi va fi introdus pe toate televizoarele Philips Smart 2018 care rulează pe sistemul de operare Linux începând cu seria Full HD 5000 până la 6000 UHD, HDR și Philips Ambilight pe trei laturi, tehnologie deținută în exclusivitate de Philips.

Despre TP Vision:

TP Vision este o companie TV dedicată care face parte din lumea divertismentului vizual digital. TP Vision se concentrează pe dezvoltarea, fabricarea și comercializarea de televizoare marca Philips în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay și în anumite țări din zona Asia-Pacific. Realizează acest lucru prin combinarea expertizei de proiectare TP Vision și a moștenirii generoase în materie de inovație a Philips TV cu  excelența operațională, flexibilitatea și viteza tehnologiei TPV. Prin combinarea acestor puncte forte au rezultat pe piață televizoare de înaltă calitate, inteligente, ușor de utilizat și cu un stil sofisticat. TP Vision crede în crearea unor produse care oferă o experiență TV superioară pentru consumatori. TP Vision este compania care deține licența exclusivă a brandului Philips pentru țările menționate anterior. Compania TV este deținută în proporție de 100% de către TPV, liderul mondial în materie de monitoare și televizoare LCD care comercializează marca Philips în China. TP Vision are aproape 2.000 de angajați în mai multe locații din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *