Presenting the CW0050 Wireless Charger from ADATA Live Life Unconstrained

Bucuresti, 23 ianuarie 2018 – ADATA® Technology Co., Ltd., unul din liderii mondiali in productia de memorii, prezinta astazi incarcatorul wireless CW0050, o noua paradigma in tehnologia de incarcare fara fir.

Odata cu evolutia tehnologiilor mobile au aparut si numeroase telefoane capabile de incarcare wireless, incluzand popularele iPhone 8 si iPhone X. IHS Markit, companie de analiza si cercetare a pietei, a estimat ca piata de dispozitive cu incarcare wireless va depasi 10 miliarde USD in 2019 si 1 miliard de smartphone-uri vor utiliza incarcarea fara fir pana in 2020. Noul CW0050 reprezinta intentia ADATA de a intra pe aceasta piata, fiind un suport de incarcare ultra-subtire, de doar 6 mm, cu certificare WPC Qi, sistem de incarcare neutru si design minimalist si elegant. In plus, modelul CW0050 este compatibil cu o gama larga de telefoane iOS si Android, ceea ce inseamna ca ofera un grad ridicat de confort si eleganta pentru utilizatori.

Convenabilitate fara limitari

Suportul CW0050 va elibereaza de grija permanenta de a mentine telefonul incarcat sau de a lua adaptoare si cabluri atunci cand va aflati afara. In plus, cu o grosime de doar 6 mm, modelul CW0050 face economie de spatiu si este foarte discret. Trebuie doar sa amplasati telefonul deasupra pad-ului CW0050 astfel incat telefonul sa acopere intregul logo Qi si dispozitivul va incepe sa se incarce. CW0050 poate, de asemenea, sa detecteze orice obiect metalic strain (Foreign Object Detection) aflat pe suprafata sa. In plus, CW0050 a trecut de cele mai stricte certificari Qi, iar condensatoarele sale ceramice asigura cea mai stabila sursa de alimentare. Performanta sa nu este afectata de timp, temperatura sau tensiune. Acesti factori se combina pentru a va asigura ca CW0050 este cea mai sigura optiune de incarcare. In plus, modelul CW0050 este compatibil cu o gama foarte larga de telefoane iOS si Android!

Proiectat pentru utilizare usoara si siguranta

Echipat cu cea mai noua tehnologie si proiectat cu gandul la siguranta, CW0050 utilizeaza chipset-uri si condensatoare de ceramica de cea mai buna calitate, oferind performante superioare in ceea ce priveste capacitatea de alimentare, uzura si stabilitatea. CW0050 este echipat, de asemenea, cu masuri de protectie impotriva supraincarcarii, supraincalzirii, scurtcircuitelor, supra-sarcinii si supra-curentului. Functia de detectare a obiectelor straine (FOD) inseamna ca CW0050 va opri transferul de curent atunci cand simte un obiect metalic intre el si smartphone, prevenind astfel pierderile excesive de energie si reducand posibilitatea supraincalzirii.

 

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *