MWC 2018: ARCHOS lansează prima trotinetă Google Android, ARCHOS Citee Connect

Trotinetele electrice ARCHOS Citee și ARCHOS Citee Power, printre produsele expuse la MWC 2018

București, 22 februarie 2018 – ARCHOS, jucător european major în domeniul produselor electronice de larg consum, va prezenta la Mobile World Congress 2018, în sala 6, la standul B60, prima trotinetă Google Android, Citee Connect, proiectată și asamblată în Franța.

ARCHOS Citee Connect dispune de un tablou de bord sub forma unui ecran de 5 inci, cu un panou tactil, care încorporează toate funcțiile unui smartphone. Cu un procesor quad-core, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu de stocare, ARCHOS Citee Connect deține toate resursele necesare pentru afișarea vitezei, a distanței parcurse în timpul deplasărilor, dar și a nivelului bateriei. Trotineta dispune de conectivitate 3G, permițându-i utilizatorului să acceseze numeroase aplicații și servicii în timpul deplasărilor în oraș.

Mânerele ergonomice ale trotinetei și roțile mari, de 8,5 inci, rezistente la înțepare și curbate, asigură o suspensie mai bună în timpul deplasărilor. Motorul de 250 W și bateria de 36 V îi conferă dispozitivului autonomie de peste 25 km în zonele urbane. ARCHOS Citee Connect vine și cu un sistem de recuperare a energiei ce presupune reîncărcarea automata a bateriei la fiecare frânare, pentru o durată de viață mai mare cu 15%. De asemenea, utilizatorii pot reîncărca bateria trotinetei folosind o stație de andocare.

Cu un sistem de blocare a bobinei, integrat în șasiu și controlat de o aplicație instalată pe bord, trotineta ARCHOS Citee Connect poate fi parcată în siguranță în orice punct al orașului. Ea poate fi controlată și de la distanță, printr-o aplicație dedicată, instalată pe smartphone-ul utilizatorului.

ARCHOS va aduce la MWC și alte produse destinate transportului urban. Producătorul francez va lansa oficial ARCHOS Citee și ARCHOS Citee Power, trotinete electrice ideale pentru cei care vor să își optimizeze călătoriile.

ARCHOS Citee

Trotineta electrică ARCHOS Citee este fabricată din aluminiu și echipată cu roți mari, pentru ușurință în utilizare și confort sporit în timpul deplasărilor urbane. Cu 3 viteze, dispozitivul este ușor de condus și poate atinge o viteză de până la 25 km/h, iar accelerarea și decelerarea pot fi ajustate din ghidon. Trotineta le oferă utilizatorilor un nivel ridicat de siguranță, având în dotare un sistem de frânare spate și benzi reflectorizante pe laterale.

ARCHOS Citee se pliază într-o fracțiune de secundă, în condiții de siguranță, datorită unui declic dedicat, și cântărește mai puțin de 12 kg. Astfel, trotineta electrică poate fi amplasată chiar și în spațiile înguste atunci când nu este necesară utilizarea acesteia. În timpul deplasărilor urbane, pe afișajul trotinetei, utilizatorii pot vedea în timp real viteza și nivelul rămas al bateriei. ARCHOS Citee poate susține până la 100 kilograme, fiind potrivită pentru orice persoană care își dorește deplasări rapide și în siguranță.

ARCHOS Citee Power

Cu roți mari de 8,5 inci și cu două trepte de viteză, pentru deplasări lente sau rapide, trotineta ARCHOS Citee Power poate fi utilizată chiar și pe teren abrupt, fiind adecvată condițiilor de trafic din mediul urban, dar și confortului utilizatorului. Trotineta poate atinge o viteză de maxim 25 km/h pentru o distanță cuprinsă între 18 și 22 km și oferă un nivel ridicat de siguranță, fiind echipată cu frâne de disc, acoperire anti-alunecare, far, semnalizator pentru frânarea din spate și o sonerie, pentru ca utilizatorii să își poată avertiza prezența în trafic.

ARCHOS Citee Power dispune de un cadru de aluminiu de înaltă calitate care îi conferă rezistență, dar și de un afișaj LED care îi permite utilizatorului să vizualizeze viteza și nivelul bateriei rămase. Mai mult, trotineta se pliază ușor și datorită atașamentului său cârlig, aceasta se poate transporta ușor în orice împrejurare.

Cele 3 trotinete ARCHOS vor fi prezentate între 26 februarie și 1 martie la MWC 2018, în sala 6, la standul B60. ARCHOS Citee si ARCHOS Citee Power vor fi disponibile la nivel european din aprilie 2018, începând de la 399,99 €. Trotineta Google Android ARCHOS Citee Connect va fi putea fi achiziționată începând cu vara acestui an, la prețul de 499,99 €.

Despre ARCHOS

Compania ARCHOS a fost înființată în 1989 de Henri Crohas. Producătorul francez a fost printre primii care a lansat un player MP3 HDD în 2000, un player multimedia în 2003, tablete Google Android în 2009, o conexiune Smart Home în 2014 și PicoWAN, prima rețea de colaborare dedicată IoT, în 2016. Astăzi, ARCHOS oferă propria linie de tablete, smartphone-uri și obiecte conectate la nivel mondial. De asemenea, compania comercializează și distribuie produse inovatoare de înaltă valoare asociate cu piețele de tablete și smartphone-uri: mobilitate urbană, divertisment inteligent. Cu sediul în Franța, birouri în Europa și în Asia, ARCHOS a devenit un puternic jucător pan-european, cu expansiune continuă pe plan internațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *