Tu cu ce mergi la locul de munca

Toti soferii stiu cat de stresant si de obositor este sa conduci prin oras la orele de varf, cand toti ies de la lucrur si este aglomerata atat pe strazi cat si pe trotuare. Claxoane peste claxoane, oameni grabiti sa ajunga acasa sau la un alt job si uneori si evenimente neplacute, din graba sau din neatentie. Vara este prea cald si parca simtim ca ne prajim in masira iar iarna ester pea frig si ne este frica ca gerul sa nu ne afecteze prea mult masina.

Dar daca am aborda un alt mijloc de transoport, unul mai putin costisitor pe perioade lungi de timp, comod si simplu de utilizat? Pe care nu va fi nevoie sa il alimentam foarte des ci doar pentru cateva ore, cand nu il folosim. Este vorba de un vehicul electric, si aici nu ma refer la o masina, pentru cam fie ea pe carburant, fie electrica, la fel am sta in trafic. Ma refer ma exact la biciclete, bicicluri, monocicluri si cele inrudite cu acestea, toate electrice. Acest tip de dispozitive au reusit sa aduca transportul la un nou nivel. In marile companii acestea sunt folosite de catre angajati sau de catre cei din conducere pentru a se deplasa de la o sectie la alta, iar in marile orase, persoanele bogate le folosesc in mod regulat.

Segway-ul de exemplu, a fost foarte mediatizat la aparitia acestuia, urmat de biciclete, skateboard-uri si altele. Stim cu totii ca pentru o motocicleta sau un scuter avem nevoie de permis de conducere, dar cu o bicicleta electrica putem uita de acest detaliu. O putem folosi peste tot, cat timp mergem pe teren drept si care nu are pante mai mari de 20 de grade, acesta fiind limita motoarelor montate pe modelele de top. Le putem folosi atat pe strada cat si pe trotuar iar avantajul este ca putem fi imbracati oricum, chiar si business. Drumul de la munca acasa va fi astfel mai rapid, lipsit de bataile de cap din trafic. ne putem achizitiona vehiculul potrivit de pe AirMotion.ro unde gasim de la cel mai ieftin biciclu electric pana la cel mai scump si mai sofisticat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *