Instalatii video cu ajutorul energiei solare

Folosim camerele video pentru a putea supravegea o anumita zona, fie din interior fie din exterior. Acest lucru ne ajuta sa depistam cauza anumitor probleme care as putea aparea sau protejeaza zona dorita de persoane nedorite. Le gasim in ziua de astazi peste tot, in simple locuinte, in institutii publice, centre comerciale sau spatii private.

Sistemele de supraveghere difera in functie de necesitati si de spatiile in care se doresc a fi amplasate. Putem avea o singura camera video, pentru un spatiu mic, o intrare, sau mai mult de 10 camere, pentru sisteme complexe, pentru un spatiu mare, mai multe camere care sa poata acoperi toate unghiurile dorite si importante. Ca orice instalatie de acest gen, si un sistem de supraveghere video necesita energie electrica cu ajutorul careia sa functioneze camerele dar si inregistratoarele fara de care niciun sistem nu ar fi complet.

Avand in vedere numeroasele metode de obtinere a energiei electrice din ziua de astazi, putem aliementa o instalatie prin mai multe metode, o buna solutie fiind energia solara. Acest tip de energie este produsa foarte usor, poate fi produsa pe toata perioada anului daca afara este insorit si poare fi utilizata pentru o multitudine de sarcini. In ceea ce priveste camerele video despre care am vorbit, in magazinul online E-ACUMULATORI.RO avem la dispozitie numeroase solutii de supraveghere video cu panouri fotovoltaice.

Folosirea energiei solare pentru alimentarea sistemelor de supraveghere video este o solutie simpla, care nu implica multe costuri pe termen lung. Un singur panou poate produce destula energie incat sa alimenteze un sistem video de mici dimensiuni, tinand cont de capacitatea de producere a energiei de catre acesta. Celule solare mai bune produc mai multa energie. Iar daca sistemul nu este folosit nonstop, cu atat mai bine, energia fiind stocata in acumulatori si folosita cand este nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *