Konica Minolta își extinde portofoliul de soluții de imprimare de producție cu AccurioPrint C759

București, 23 ianuarie 2018

Konica Minolta Business Solutions România a adăugat sistemul AccurioPrint C759 în portofoliul său în continuă dezvoltare de echipamente de imprimare de producție.

Succesor al echipamentului bizhub PRO C754e, AccurioPrint C759 se remarcă prin raportul cost/performanță excelent și cel mai înalt nivel de fiabilitate. Echipamentul este ideal pentru medii office cu volume mari de imprimare, pentru sectorul academic, precum și pentru instituțiile publice.

Sistemul AccurioPrint C759 este dotat cu un scanner color cu o capacitate de alimentare de 300 coli și cu o viteză de scanare de până la 240 ipm la o singură trecere. Funcția opțională de detectare a alimentării duble este deosebit de utilă în cazul în care sunt alimentate mai multe coli simultan, prevenind pierderea sau omiterea unor informații importante. Totodată, AccurioPrint C759 simplifică fluxurile de lucru, crește nivelul de productivitate și oferă scalabilitate ridicată prin interfața proprie Konica Minolta OpenApi și autentificarea prin tehnologiile IWS sau NFC.

André Statkus Product Manager, Production Printing, Konica Minolta Business Solutions Europe, declară: „Acest echipament multifuncțional color cu o viteză de scanare impresionantă oferă funcții specifice imprimării de producție și fiabilitate ridicată. Este ideal pentru școli și universități dar răspunde, în același timp, și necesităților complexe din mediile office cu volume mari de imprimare și din centrele de copiere și imprimare.

Echipamentul AccurioPrint C759, compact și simplu de operat, are o viteză de imprimare de până la 65 pagini color/minut și 75 pagini alb-negru/minut la o rezoluție de 1.200 x 1.200 dpi. De asemenea, oferă calitate excelentă, stabilitate maximă și acuratețe a imaginii. Alte caracteristici esențiale sunt: capacitatea de alimentare de până la 6500 coli, flexibilitate media înaltă, greutate media de printare între 52gsm și 300gsm și catalog media de imprimare cu funcții mixplex/mixmedia.

Controller-ul de ultimă generație Fiery asigură livrarea de printuri cu valoare adăugată într-un timp mai redus. Operarea echipamentului este intuitivă utilizând panoul de comandă tactil de 10.1 inch (25.6 cm) cu funcție multi-touch și prin integrarea tehnologiei NFC pentru conectarea la dispozitivele mobile. Opțiunile de finisare profesională includ capsarea, crearea de broșuri, pliere în Z și realizarea de post-inserții.

Performant, fiabil și simplu de operat, sistemul de imprimare de producție AccurioPrint C759 oferă cel mai înalt nivel de productivitate într-un timp de lucru extrem de scurt” a adăugat André Statkus.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 26 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. La fel ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2016 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Imprimare bazate pe soluţii complete de management al documentelor.

Mai multe informații găsiți pe site-ul Konica Minolta: www.konicaminolta.ro

Imagini ale produselor sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Termeni și nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *