NETGEAR introduce noul serviciu de securitate ARMOR

Dezvoltat împreună cu Bitdefender, NETGEAR Armor oferă protecție avansată împotriva amenințărilor cibernetice pentru rețeaua dvs. de domiciliu, pentru dispozitivele mobile, IoT și cele care fac parte din ecosistemul smart home

Bucureşti, România – Ianuarie 2018 – NETGEAR, Inc. (NASDAQ: NTGR), lider în furnizarea echipamentelor destinate rețelelor de domiciliu și a produselor de securitate pentru locuințele inteligente, lansează un nou serviciu de securitate complet ce are rolul de a proteja orice dispozitiv conectat prin intermediul unui router NETGEAR. NETGEAR Armor™ powered by Bitdefender®, este o soluție avansată construită pe mai multe niveluri, care rulează pe routere NETGEAR și dispozitivele conectate, pentru a detecta și proteja în mod activ echipamentele casei și membrii familiei împotriva amenințărilor cibernetice, precum viruși, spyware, spam și phishing.

Urmând a fi introdus pentru prima oară pe routerul Nighthawk AC2300 Smart WiFi (R7000P) pe finalul acestui trimestru, NETGEAR Armor va fi disponibil ulterior prin actualizări de firmware pentru sistemul Orbi Whole Home WiFi și pentru populara suită de routere Nighthawk. Noul firmware NETGEAR Armor asigură securitatea unificată pentru a proteja instantaneu toate PC-urile, Mac-urile, telefoanele, tabletele și dispozitivele inteligente de acasă împotriva amenințărilor cibernetice. De asemenea, abonamentul va include și software-ul anti-malware Bitdefender Total Security[1] pentru dispozitivele Windows, MacOS, iOS și Android, toate într-un singur abonament. Acest nou serviciu de securitate va bloca la nivel de gateway tentativele din interiorul rețelei de accesare a site-urilor de phishing, astfel încât confidențialitatea și datele dumneavosatră să fie întotdeauna protejate. Securitatea rețelei a devenit un subiect din ce în ce mai sensibil odată cu integrarea dispozitivelor smart home și IoT la rețeaua de domiciliu, permanent conectate și întotdeauna accesibile, introducând astfel noi potențiale vulnerabilități. Atâta timp cât PC-urile au fost singurele conectate la rețea, conceptul de securitate s-a concentrat asupra lor, însă avalanșa de dispozitive disponibile prezintă noi potențiale riscuri de securitate pentru consumatori.

Necesitatea unei soluții cuprinzătoare pentru securitatea informatică, care să acopere toate necesitățile specifice ecosistemului unei locuințe, este mai critică decât oricând”, a declarat Ciprian Istrate, vicepreședinte Bitdefender pentru Consumer Solutions. ”După lansarea primei soluții de securitate cibernetică destinate locuințelor capabilă să protejeze dispozitivele IoT conectate, Bitdefender ridică acum la un nou nivel securitatea cibernetică destinată consumatorilor individuali, oferind o soluție de protecție direct de la router.”

”De peste 20 de ani, NETGEAR a fost recunoscut în industrie ca fiind cel mai bun furnizor de tehnologii pentru servicii WiFi și a fost primul care a pus la dispoziție soluții ce integrează noi tehnologii atât pentru rețelele de acasă, cât și pentru cele de birou. Acum, odată cu introducerea NETGEAR Armor, facem rețeaua mai inteligentă și mai sigură pentru noua lume a dispozitivelor IoT și a celor conectate în permanență”, a declarat David Henry, vicepreședinte senior al Connected Home din cadrul NETGEAR. ”Această mișcare este esențială pentru clienții noștri ale căror locuințe integrează în prezent din ce în ce mai multe dispozitive în rețea, inclusiv dispozitive Smart Home și IoT, iar oricare dintre acestea induce un potențial risc de securitate. În urma lansării recente a programului Circle împreună cu Disney Parental Control, NETGEAR Armor este următorul dintr-o gamă de servicii pe care le introducem pentru a îmbunătăți experiența clienților noștri cu rețeaua lor.”

NETGEAR Armor are caracteristicile necesare pentru a proteja o rețea de domiciliu și toate dispozitivele IoT, smart home și mobile conectate la aceasta.

Navigare sigură cu blocarea adreselor URL

Cu NETGEAR Armor vă protejați în mod activ rețeaua de amenințări, inclusiv troieni, ransomware, ”zero-day exploits”, rootkit-uri și spyware. Site-urile web false care încearcă să fure date financiare precum parolele sau numerele cărților de credit sunt blocate automat, la fel ca și link-urile rău intenționate detectate în browsere, e-mailuri sau aplicații. Puteți afla chiar și dacă rezultatele căutării sunt accesibile în siguranță înainte să faceți clic pe un link.

Evaluarea vulnerabilității

NETGEAR Armor scanează rapid rețeaua dvs. pentru a detecta dispozitivele conectate ce sunt deschise accesului neautorizat, furtului de date sau atacurilor rău intenționate. El verifică gradul de complexitate al parolei, versiunea firmware și orice slăbiciune care poate permite accesului hackerilor la întreaga rețea de domiciliu. Puteți obține cu ușurință un raport detaliat care include sfaturi pentru eliminarea anumitor vulnerabilități sau pur și simplu pentru a verifica starea dispozitivelor dvs. și pentru a aborda orice problemă ivită.

Prevenirea inteligentă a intruziunilor în rețea

NETGEAR Armor blochează accesul hacker-ilor la dispozitivelor ce alcătuiesc mediul smart home, cum ar fi termostatele cu conexiune la internet, frigiderele, monitoarele pentru copii și camerele de securitate. Veți primi alerte instantanee atunci când apar noi dispozitive în rețeaua dvs., astfel încât să puteți respinge imediat solicitarea de acces WiFi pentru dispozitivele pe care nu le recunoașteți. Pentru confortul maxim, puteți gestiona cu ușurință securitatea rețelei dvs. de oriunde, accesând http://armor.netgear.com.

End-point Protection cu Bitdefender Total Security

NETGEAR Armor include programul anti-malware Bitdefender Total Security pentru Android, iOS, PC-urile ce folosesc Windows și Macuri. Utilizând detectarea comportamentală inteligentă, NETGEAR Armor monitorizează îndeaproape toate aplicațiile active, iar în momentul în care serviciul detectează o activitate suspectă, acționează instantaneu pentru a preveni apariția unor incidente. Activând facilitatea opțională Autopilot™, toate deciziile privind securitatea informatică pot fi luate fără ca ferestre pop-up sau casete de dialog să vă distragă atenția de la activitatea pe care o derulați.

Caracteristici suplimentare

  • Protejează rețeaua de programele de criptare rău intenționate, care solicită răscumpărarea datelor dvs. personale.
  • Gestionați și configurați fiecare dispozitiv care se conectează sau încearcă să se conecteze la rețea.
  • Obțineți notificări rapide atunci când noi dispozitive se conectează la rețeaua dvs.
  • Evaluați securitatea rețelei WiFi și a router-ului de pe computere sau smartphone-uri aflate în alte locații.
  • Asigurați-vă parolele, informațiile despre cărțile de credit și alte date sensibile într-un seif cibernetic ușor accesibil.
  • Efectuați operațiuni bancare și cumpărături online cu Safepay™, un browser dedicat, care vă securizează tranzacțiile.
  • Efectuează actualizări de securitate continue și automate.

NETGEAR Armor protejează rețelele de domiciliu fără a afecta viteza, performanța sau intimitatea rețelei. Serviciul scanează rețeaua dvs., identificând fiecare dispozitiv conectat la aceasta. Scanarea este rapidă și ușoară din punct de vedere al resurselor, deoarece în cea mai mare parte se efectuează în cloud pentru a maximiza puterea și eficiența. Routerele de acasă și dispozitivele personale sunt rareori solicitate pentru a efectua sarcini care necesită consum exagerat de energie sau putere de procesare mare. Serviciul nu scanează sau stochează niciodată conținutul real al documentelor sau al fișierelor.

Prețuri și disponibilitate

NETGEAR Armor alimentat de Bitdefender va fi disponibil mai întâi prin actualizarea firmware-ului pe router-ele Nighthawk AC2300 Smart WiFi (R7000P) în acest trimestru și va fi disponibil în lunile următoare prin actualizări de firmware pentru Orbi și gama actuală de routere Nighthawk. După un serviciu promoțional de 90 de zile, costul abonamentului anual este de 69,99 USD.

[1] Politica Bitdefender limitează utilizarea la maximum 20 de dispozitive pentru un abonament

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *