4 Motive sa ajungi in Creta in urmatoarea vacanta

Creta nu este doar o alta insula greceasca, ci este o destinatie unica in felul ei, este ca o tara mai mica in care poti descoperi vestigii istorice si in acelasi timp sa te relaxezi, sa uiti pentru o perioada de toata agitatia de la serviciu, intr-un mediu perfect pentru vacanta. Insa, nu e destul doar sa ajungi aici, ci trebuie sa gasesti o oferta foarte buna de cazare Grecia in Creta, care sa te multumeasca din toate punctele de vedere.

Iata care sunt principalele motive sa vizitezi aceasta insula din Grecia si nu doar sa o vizitezi, ci sa te bucuri din plin de tot ce inseamna Creta si minunatiile ei.

1.Plajele sunt pur si simplu magnifice

Exista doua tipuri de plaje de care te vei bucura in insula greceasca Creta: plaje stancoase, salbatice, unde poti avea intimitate si libertate si plaje cu nisip fin, perfecte pentru relaxare alaturi de alti turisti. In ambele cazuri, apa este de un albastru inconfundabil.

2.Unicitatea bucatariei grecesti

Cu totii stim cat de buna este branza feta, aceasta specialitate greceasca, pe care o vei gasi la tot pasul in insula Creta. Pe langa asta, mai putem sa savuram salata greceasca, care se poate servi alaturi de midii, creveti sau in multe alte feluri, legume delicioase, carne de miel si nu in ultimul rand, fructe de mare. Una din minunatiile Cretei cand vine vorba de specialitati culinare este calamarul prajit.

3.Satele si orasele montane pitoresti

 

La doar cativa kilometri de statiuni, poti vizita satele din zonele muntoase si chiar orasele mici, in care se poate observa viata de zi cu zi a oamenilor din Creta, unde parca totul se desfasoara diferit, parca timpul curge mai incet aici, iar peisajele sunt pitoresti. Deci, cand te saturi de stat pe plajele insorite, poti vizita aceste locuri, sau poti merge in orase precum Chania, unde strazile inguste si cladirile vechi te vor fermeca pur si simplu, mai ales daca alegi sa te plimbi la apusul soarelui pe stradute.

4.Peisajele fabuloase

O alta varianta excelenta de a te bucura de Creta este sa o strabati cu masina. Daca poti sa conduci prin imprejurimi, vei vedea mult mai mult decat plajele din statiunea unde ai gasit cazare Grecia in Creta, vei vedea plaje salbatice, zone muntoase, lagune, lacuri, manastiri si multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *