Conform raportului G2 Crowd, Xerox DocuShare se numără printre liderii serviciilor ECM

BUCUREȘTI, 21 decembrie 2017 – Platforma de servicii ECM (Enterprise Content Management) Xerox® DocuShare® a fost inclusă în cadranul liderilor pieței ECM, conform raportului elaborat de G2 Crowd.

„Volumele uriașe de documente, fie ele imprimate pe hârtie sau digitale, pot afecta în mod considerabil performanța unui business,” explică Gabriel Pantelimon, Country General Manager, Xerox România. „Xerox DocuShare reprezintă o soluție sigură și eficientă care gestionează cantități mari de conținut și le integrează în procesele de business ale unei organizații, pentru ca utilizatorii să nu mai piardă timp căutând și organizând manual documentele.”

Unul dintre cele mai importante elemente din cadrul procesului de tranziție către un mediu de lucru digital este managementul eficient al conținutului unei organizații, fie el în format fizic sau digital. Ediția de vară 2017 a raportului Enterprise Content Management Software folosește o abordare bazată pe review-uri, ceea ce ajută business-urile să aibă o perspectivă mai clară asupra pieței. De asemenea, include evaluări comparative și punctaje pentru cei mai importanți furnizori de servicii ECM. Printre concluziile raportului se numără:

  • ECM nu este doar pentru organizațiile mari, ci pentru orice companie care trebuie să gestioneze conținut pe scară largă
  • Utilizatorii serviciilor ECM au fost printre cele mai mulțumite categorii de utilizatori din domeniul software în ceea ce privește performanța
  • IMM-urile pot câștiga mult în urma folosirii serviciilor ECM, dar sunt în continuare o categorie deservită insuficient

Xerox DocuShare este un sistem de servicii ECM care gestionează volumele mari de conținut și automatizează procesele de business. Platforma include o versiune pentru companii mari și o versiune adaptată nevoilor IMM-urilor. G2 Crowd este o platformă de review-uri care le permite utilizatorilor să evaluaze servicii B2B, ajutându-i astfel pe furnizorii de servicii să își optimizeze oferta și pe clienții lor să facă alegeri informate.

În raport, Xerox DocuShare se numără printre lideri, primind un scor de satisfacție ridicat, precum și cel mai bun scor privind prezența pe piață. Găsiți mai multe informații despre Xerox DocuShare aici: https://www.docushare.com/.

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari și unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inovează modul în care lumea comunică, se conectează și lucrează. Experiența noastră este mai utilă ca niciodată, pe măsură ce organizațiile de toate dimensiunile vor să optimizeze productivitatea, să sporească profiturile și să crească nivelul de satisfacție. Xerox oferă sprijin firmelor mici și mijlocii, companiilor, instituțiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum și partenerilor care îi deservesc pe aceștia.

La Xerox, înțelegem care este esența muncii și care sunt toate procesele pe care aceasta le implică. De asemenea, suntem conectați la o lume din ce în ce mai complexă, care combină hârtia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanță, personalul și socialul. În fiecare zi, în peste 160 de țări din întreaga lume, tehnologia, software-ul și angajații noștri sprijină buna desfășurare a muncii. Ne ocupăm de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea și securizarea informațiilor, pentru a le permite clienților noștri să își mențină un ritm alert al activității. Pentru mai multe informații, accesați www.xerox.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *