Optimizare in Industria Auto – Volkswagen AG foloseste solutii hardware Getac

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta dezvoltarea de catre Getac a doua solutii de calcul robuste de ultima generatie. Acestea urmeaza a fi folosite pe plan international de catre Volkswagen AG, la nivelul intregului grup, pentru diagnoza vehiculelor si in alte aplicatii din procesul de productie.

Multumita dispozitivelor de diagnoza „Professional” VAS 6150E, bazat pe laptopul Getac S410, si “Premium” VAS 6160E bazat pe tableta Getac A140, Grupul Volkswagen dispune acum de bancuri de testare noi pentru diagnoza eficienta a vehiculelor VW, Audi, Skoda, Seat, precum si a vehiculelor utilitare VW. Noile dispozitive combina componente deja integrate, precum serviciul Offboard Diagnostic Information System, cu interfata de diagnoza – un sistem care a trecut prin teste avansate, efectuate la cele mai inalte standarde de calitate Volkswagen.

Pe langa calitati precum performanta, fiabilitatea si usurinta in utilizare a dispozitivelor, Volkswagen a ales Getac in special pentru raportul performanta/ pret, timpul de livrare optimizat si conceptul de service convingator. Pentru a indeplini cerintele Volkswagen, Getac a adaptat dispozitivele sale in functie de necesitatile specifice ale clientului. “Suntem mandri ca am atins un nou obiectiv in industria auto prin colaborarea cu Volkswagen. Echipele noastre au lucrat impreuna, pentru a dezvolta solutia optima pentru Volkswagen din punct de vedere al functionalitatii, fiabilitatii si canalului de aprovizionare. Cota noastra de piata in ceea ce priveste echipamentele rezistente utilizate in industria auto creste, ca rezultat al atitudinii noastre inovatoare si dezvoltarii continue a tehnologiilor de ultima generatie, in combinatie cu cea mai inalta fiabilitate si cea mai mare flexibilitate”, a declarat Rick Hwang, Presedinte al Diviziei Rugged Business din cadrul Getac Technology Corporation.

Laptopul si tableta sunt ideale pentru sarcini complexe atunci cand nivelul ridicat de performanta este esential. In plus, dispozitivele cu Microsoft Windows 10 Enterprise LTSB au un sistem de operare stabil si foarte performant. Acesta previne eventualele probleme de compatibilitate dintre sistemul de diagnoza folosit de Volkswagen si actualizarile furnizate de Microsoft. Pentru flexibilitate maxima, dispozitivele sunt echipate cu doua interfete USB speciale, compatibile cu echipamentele specifice industriei, oferind totodata posibilitatea restaurarii sistemului in cazul in care este necesara revenirea la setarile din fabrica.

Datorita design-ului compact si manerului integrat pentru transport, tableta asigura mobilitate superioara si flexibilitate extinsa in utilizare, precum si o baterie ce poate fi schimbata in timpul operarii pentru a obtine disponibilitatea 24/7. Pe ecranul de 14”, chiar si cele mai complexe informatii pot fi vizualizate usor; de asemenea, ecranul este perfect lizibil chiar si atunci cand este expus direct la lumina puternica a soarelui, multumita tehnologiei revolutionare LumiBond® 2.0 cu suport tactil dezvoltata de Getac. Dispozitivele ofera suport pentru mai multe moduri tactile, precum ploaie, manusi sau stylus, astfel ca tehnicienii nu sunt nevoiti sa renunte la manusi in timpul operarii.

Dispozitivele robuste Getac sunt ideale pentru a fi utilizate in cele mai dificile medii de lucru. Laptopul VAS 6150E este certificat IP52 pentru a rezista la praf si picaturi de apa, in timp ce tableta VAS 6160E este certificata IP65, ceea ce inseamna ca rezista la jeturi cu presiune de apa si furtuni de nisip simulate. Dispozitivele de diagnoza rezista la vibratii si folosesc unitati SSD pentru a reduce sensibilitatea la socuri, iar cele doua interfete USB compatibile cu echipamentele specifice industriei asigura conexiuni sigure si stabile cu solutiile de diagnoza externe. Ambele unitati au fost testate suplimentar, la standardele de calitate Volkswagen.

Prin utilizarea solutiilor hardware robuste de la Getac, efectuam o schimbare de furnizor pentru a le putea oferi clientilor nostri echipament de calitate pentru diagnoza, adaptat pentru atelier, cu un raport performanta/pret foarte bun”, a declarat Dr. Karl-Friederich Bremeier, Manager, Factory Equipment, Group Service Volkswagen.

Exista o gama extinsa de accesorii, atat pentru laptop, cat si pentru tableta. Dintre acestea, merita mentionata statia de andocare (care poate fi atasata VAS 6556A), proiectata astfel incat sa poata functiona atat cu laptopul, cat si cu tableta. In acest fel, echipamentul de diagnoza poate fi atasat sau detasat, ceea ce optimizeaza timpul de lucru si protejeaza conexiunile dispozitivelor impotriva uzurii.

Despre Getac

Getac este o subsidiara importanta a MiTAC-Synnex Business Group (venit consolidat pentru 2015 de 28 miliarde USD). Getac a luat fiinta in 1989, ca joint venture cu GE Aerospace pentru furnizarea de produse electronice destinate apararii. Astazi, portofoliul Getac include notebook-uri si tablete rezistente, terminale si dispozitive video mobile pentru armata, politie, pompieri, companii de utilitati, asigurari si clienti care furnizeaza servicii pe teren. Pentru mai multe informantii, vizitati getac.com.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 200 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7500 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2016 s-a ridicat la 1460 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *