O baie mai frumoasa cu MobiliCASA

Baia este una dintre camerele cele mai circulate si folosite dintr-o locuinta dupa living. In fiecare dimineata si in fiecare seara este luata cu asalt de catre toti membrii familiei. Zona de interes dupa o zi lunga este fara indoiala dusul. Nimic nu este mai relaxant si nu ne ajuta mai mult sa ne revigoram sau sa ne pregatim pentru somn. Fie ca este vara sau iarna, un dus fierbinte este mereu binevenit.

Ca in cazul oricarei camere, si baia trebuie organizata asa cum ni se pare noua cel mai bine, de la chiuveta pana la vasul de toaleta. Si chiuveta la randul ei este utilzata des, dimineata in primul rand pentru a ne spala pe maini si pe fata si pentru a ne trezi mai bine si pentru a ne spala pe dinti. Ansamplul din care face parte aceasta trebuie sa arate la randul sau cat mai bine. Pe MobiliCASA avem la dispozitie mai multe modele de  mobila baie, toate frumoase si foarte interesante, cu stiluri retro sau moderne,realizate doar din materiale de calitate. Le putem achizitiona direct din  magazin sau le putem face la comanda, obtinand exact ceea ce vrem. Astfel avem libertatea de a ne alege materialele si culorile preferate.

Pe placul meu este modelul Colby care arata destul de natural dar in acelasi timp elegant si cu o tenta moderna, data de detaliile sale. Avem la dispozitie la acest model mult spatiu unde ne putem organiza produsele de ingrijire si de infrumusetare care sunt gasite in baie si produse mai mari de la halate pana la prosoape de baie. Este potrivita pentru o baie de dimensiuni mai mari dar ne ofera si mult spatiu liber in incapere. Un aspect 100% modern ne ofera modelul Serena care ne ofera mai multe randuri de sertare amplasate intr-un mod orginal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *