Ponturi pentru un living mic

Living-ul este camera in care ne primim musafirii si prietenii precum si camera in care petrecem cele mai multe momente alaturi de familie. Avand in vedere aceste lucruri, aceasta camera trebuie sa arate ireprosabil din toate punctele de vedere. Dar ce te faci in cazul in care living-ul nu este atat de mare pe cat ti-ai dori tu? Cauti solutii prin care sa maresti spatiul acestei camere. In cazul in care crezi ca acest lucru este imposibil de realizat citeste continuarea acestui articol deoarece voi prezenta cateva ponturi pe care daca le pui in practica vei crea impresia unui living mult mai incapator decat este in realitate.
Culoarea in care sunt vopsiti peretii este unul dintre cele mai importante ponturi de care trebuie sa tii cont in cazul in care esti proprietarul unui living mic din punct de vedere a dimensiunilor. Pentru a crea impresia unui living mai mare, vopseste peretii doar in culori deschise, de preferat in culoarea alba. In cazul in care nu esti adeptul acestei culori, apeleaza doar la culori cat mai deschise.
Crearea spatiilor de depozitare pe verticala este un alt truc de care trebuie sa te folosesti pentru a crea mai mult spatiu in living-ul tau. Acest lucru inseamna ca trebuie sa achizitionezi o mobila la comanda deoarece mobilierul de serie nu cuprinde atat de multe spatii de depozitare pe verticala.


Achizitionarea unei canapele extensibile precum si a unor fotolii care se strang este un alt truc care te va ajuta in incercarea de a mai castiga ceva spatiu in living. La fel ca si in cazul de mai sus, si pentru a achizitiona astfel de piese de mobilier este necesara achizitionarea unui living la comanda.
Nu in ultimul lucru, utilizarea echipamentelor multifunctionale este o alta recomandare pe care trebuie sa o urmezi in cazul in care ai un living mic din punct de vedere a dimensiunilor.
In concluzie, detinerea unei case cu living mic nu este un motiv de tristete deoarece exista foarte multe modalitati prin care spatiul living-ului sa fie utilizat cat mai eficient si practic, cateva dintre aceste modalitati fiind prezentate in cadrul acestui articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *