Atelierele Pegas deschid magazin la Râmnicu Vâlcea. Discounturi uriașe în ziua deschiderii

După cinci ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii ‘70-‘80, Atelierele Pegas își extind afacerea cu cel de-al doilea mono store din afara Bucureștiului, magazinul situându-se în Shopping City Râmnicu Vâlcea (Strada Ferdinand nr. 38). Pentru deschiderea din Râmnicu Vâlcea, reducerile de preț sunt similare celor de Black Friday, doar în stocuri limitate, după cum urmează: Pegas Șoim 385 lei (de la 769 lei preț întreg), Pegas Strada Mini 1v 699 lei (de la 1300 lei preț întreg), Pegas Cutezător Banană 1399 lei (de la 2399 lei preț întreg), Pegas Popular Oțel 659 lei

“Atelierele Pegas se extend în țară alături de partenerii noștri de la NEPI, așadar era firesc pentru noi să deschidem magazin în cel mai nou centru comercial din țară. Râmnicu Vâlcea reprezintă o piață importantă pentru noi, care acum se concretizează într-un spațiu generos de 200 mp. De asemenea, magazinul din Râmnicu Vâlcea are toată gama de produse Pegas, de la clasicele biciclete la cele mai noi inovații Pegas cum sunt bicicletele și vehiculele electrice, pe care le veți găsi la prețuri cu discount foarte mare doar pe perioada deschiderii Shopping City Râmnicu Vâlcea” afirmă Andrei Botescu, co-fondator Atelierele Pegas.

Povestea Pegas a început cu un cadru de bicicletă construit într-o fabrică de armament, la Zărnești. Designul era inspirat de muscle bike-urile americane și britanice, care la rândul lor imitau stilul unei motociclete chopper. Silueta Pegasului, cu șa lungă și coarne, a fost pentru mii de copii din România comunistă definiția cuvântului „bicicletă”, devenind mai târziu un obiect cult. După ’89 Pegas a dispărut. 20 de ani mai târziu, un proiect independent a readus marca Pegas și vechea bicicletă, într-o nouă formă, încercând să ne aliniem tuturor cerințelor pieței locale, dar și trendurilor internaționale, prezentând acum biciclete și vehicule pentru întreaga familie și pentru toate gusturile.

Colecția completă a Atelierelor Pegas va putea fi descoperită și la Râmnicu Vâlcea: Strada 1 și 2, MTB, Fatbike, Șoim, Clasic, Cutezător, Magistral, Practic, Drumeț, Strada Mini, Pegas Mezin, Hoinar, Pegas Practic (bicicletele pliabile), precum și gama de e-Pegas, electrice – Pegas Suprem Dinamic și Pegas Practic dinamic, dar și brandul Scandal care cuprinde trotineta electrică și longboardul electric. Mai mult, magazinul are și o colecție impresionantă de accesorii pentru biciclete și nu numai, precum și colecția de role Bliss și gama completă de skateboarduri, fie că vorbim de Pennyboards, Skateboards sau Longboards.

Pentru a marca momentul, joi, 7 decembrie, de la ora 10.00, fanii bicicletei Pegas sunt așteptați la Shopping City Râmnicu Vâlcea pentru deschiderea oficială a magazinului. Pe parcursul întregii zile, vâlcenii se vor bucura de o petrecere in-house, cu muzică românească din vremuri trecute.

“Pentru a-i fideliza pe vâlceni, Pegas va derula oferte speciale generoase, accesibilile doar în acest magazin. La deschiderea din 7 decembrie 2017, primii clienți vor fi așteptați cu o ofertă fulger de deschidere. Vorbim de reduceri substanțiale la bicicletele noastre,” adaugă Andrei Botescu.

În acest moment, Atelierele Pegas se extind în țară și totodată utilizând în continuare și rețeaua națională de distribuție creată cu parteneri din fiecare oraș din România.

Despre Atelierele Pegas

La cinci ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii ’70-’80, Atelierele Pegas au adus publicului 28 noi modele special create pentru toată familia. Până în prezent, peste 25.000 de biciclete din noile colecţii Pegas au ajuns la clienţi din ţară şi din Europa.

În octombrie 2015 proiectul Pegas a intrat în  parteneriat cu Network One Distribution, parteneriat prin care îşi va accelera dezvoltarea la nivel naţional şi internaţional. În urmatorii trei ani, Atelierele Pegas ţintesc o creştere de zece ori a volumului de biciclete, până la 25.000 de bucăţi anual şi o cifră de afaceri de 5 milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *