Milestone XProtect Professional+, desemnat „Noul produs al anului 2017”

Lansat in luna iunie a acestui an de catre Milestone Systems – companie specializata in software de management video (VMS) prin IP pe platforma deschisa – XProtect Professional+ primeste din partea revistei Security Today si SecurityToday.com premiul „Noul produs al anului 2017”.

Premiul „Noul produs al anului” acordat de Security Today certifica realizarea exceptionala a produsului XProtect Professional+ si succesul inregistrat pe partea de securitate.

S-au acordat peste o suta de premii in cel de-al noualea an de organizare a acestui concurs jurizat independent, iar calitatile castigatorilor sunt recunoscute prin premiile obtinute la diferite categorii.

“Concursul ”Noul produs al anului” ne ofera o imagine excelenta asupra solutiilor de securitate, dar si mai uimitoare sunt cunostintele tehnice care acompaniaza noile echipamente”, spune Ralph C. Jensen, redactor sef al revistei Security Today. “Membrii juriului nostru trebuie sa poata intelege tehnologia si inovatiile pentru a putea evalua solutiile de securitate integrate in platformele introduse in prezent si de la care se formeaza asteptari in viitor. Concursul nostru – Noul produs al anului – le permite producatorilor cu gandire proactiva sa isi prezinte propriile viziuni in materie de securitate” a completat redactorul-șef.

 

 

 

 

 

XProtect Professional Plus – cea mai buna solutie software pentru management video

Proiectat pentru instalari de securitate de dimensiuni medii cu acoperirea mai multor cladiri, servere sau locatii, XProtect Professional Plus este o solutie software de management video prin IP (VMS), care suporta un numar nelimitat de camere si servere. Aceasta serie este optimizata pentru companiile care trebuie sa identifice incidentele si sa actioneze rapid, fiind ideala pentru institutii precum scoli, muzee, spitale si fabrici. Fata de versiunile anterioare, XProtect Professional+ extinde capabilitatile profesionale si le permite operatorilor sa administreze centralizat toate serverele, camerele si utilizatorii dintr-o instalare care include mai multe locatii. Solutia foloseste tehnologii inovatoare, proiectate pentru reducerea costurilor, simultan cu accelerarea performantelor generale ale echipamentelor hardware.

Principalele avantaje:

  • Suporta un numar nelimitat de camere, inclusiv compresie H.265, 4K, UHD si solutii de stocare edge pentru redundanta inregistrarilor;
  • Permite administrarea de locatii multiple, centralizat sau local, cu ajutorul a trei interfete de utilizare: XProtect Smart Client, Remote Client si Milestone Mobile cu Video Push;
  • Integrare cu solutii de analiza, solutii de control acces, scanere laser, solutii de localizare geospatiala si altele;
  • Mapare multi-nivel, administrare completa a alarmei si suport audio pe 2 canale;
  • Gestioneaza un numar nelimitat de servere pentru inregistrari

Datorita suportului pentru solutii de stocare edge, utilizatorii pot proiecta o solutie flexibila si fiabila, optimizata pentru utilizarea eficienta a latimii de banda, care sa asigure si redundanta inregistrarilor pe perioada unor eventuale probleme in sistem sau in perioadele alocate mentenantei.

Testare gratuita

Anul acesta, Milestone a atins un record in industrie, prin suportul pentru 6,000 dispozitive, carora li se adauga constant altele, odata cu fiecare pachet nou introdus. Pentru a putea testa functionalitatea, Milestone le permite utilizatorilor sa incerce XProtect Professional Plus in mod gratuit, timp de 30 zile, prin accesarea https://www.milestonesys.com/solutions/platform/video-management-software/xprotect-professional/.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video, compania fiind fondata in 1998 si operand acum ca o companie independenta, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este usor de gestionat, fiabila, asa cum s-a dovedit in mii de instalari la clienti si ofera alegeri flexibile pentru hardware de retea si integrari cu alte sisteme. Prezente prin parteneri in peste 100 de tari, solutiile Milestone ajuta organizatiile sa-si gestioneze riscurile, sa protejeze oamenii si bunurile, sa-si optimizeze procesele si sa reduca costurile. Pentru mai multe informatii, vizitati www.milestonesys.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *