Cum sa apelezi la un serviciu de inchirieri auto in Aeroportul din Timisoara oferit de Promotor Rent a Car

Inchirieri Auto Timisoara – Masini noi si preturi de inchiriere competitive.
Promotor Rent a Car Timisoara

Daca nu stiti cum puteti sa beneficiati de un serviciu de inchirieri auto Timisoara, va prezentam cateva dintre modalitatiile si conditiile pe care trebuie sa le aveti in vedere.

Rezerva o masina telefonic sau online

Daca stii deja cand ajunge avionul tau, poti apela la un serviciu de inchirieri auto in aeroportul din Timisoara chiar cu cateva luni inainte. Totodata, daca ai hotarat sa rezervi o masina din timp, vei putea beneficia si de preturi mai avantajoase. Rezervarea unei masini se poate face la Promotor Rent a Car – Inchirieri auto Timisoara Aeroport prin doar cateva clickuri, in cazul in care preferati metoda online sau, prin telefon.

Odata ce luati legatura cu operatorii companiei, veti fi informat cu privire la toate conditiile pe care trebuie sa le indepliniti si ofertele valabile la diferitele tipuri de masini si servicii. Acestea se vor referi in cea mai mare parte la detinerea unui permis de conducere si la o varsta minima de 21 de ani.

Inchirieri auto oriunde, oricand

In situatia in care aveti nevoie de un serviciu de inchirieri auto in aeroportul din Timisoara sau in orice alt loc, operatorii Promotor Rent a Car va vor astepta cu masina acolo unde aveti nevoie de aceasta, indiferent de ziua si de ora la care ajunge avionul. De asemenea, cei care inchiriaza un autoturism in Timisoara vor putea sa lase masina in orice alt loc sau oras din tara, in schimbul unei taxe de relocare.

Transfer de la aeroport si servicii de inchirieri auto cu sofer

Pentru cei care participa la conferinte si evenimente corporate sau nu cunosc orasul si nu vor sa mai aiba alte batai de cap pe parcursul calatoriei in Romania, Promotor Rent a Car Timisoara pune la dispozitie si servicii de transfer catre sau de la aeroport. Prin intermediul acestui serviciu, va puteti bucura de o calatorie fara griji si fara probleme legate de planificarea timpului si a traseului in cazul in care va grabiti.

Astfel, veti putea fi siguri ca va veti putea onora intalnirile cu maxima punctualitate si veti ajunge la destinatie in siguranta. De asemenea, soferii profesionisti care va vor prelua de la aeroport si va vor conduce acolo unde veti avea nevoie va vor putea oferi si sfaturi si informatii utile legate de oras si de locurile care merita vizitate in Timisoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *