La Promotor Rent a Car Bucuresti continua Black Friday cu reduceri de proportii la inchirierile de masini

Black Friday continua la Promotor Rent a Car Bucuresti cu reduceri de proportii la inchirierile de masini

Indiferent daca v-ati hotarat sa inchiriati o masina pentru perioada sarbatorilor de iarna sau aveti nevoie de un autoturism imediat, anul acesta veti putea beneficia de reducerile de Black Friday si la inchirierile de masini in Bucuresti si Otopeni.

De Black Friday oferim reduceri de pret pentru inchirierile auto din Bucuresti si Otopeni. 0734 403 403 sau www.auto-rent.ro
Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car Bucuresti pune la dispozitia clientilor care rezerva acum o masina, reduceri de proportii si mai multe gratuitati. Mai jos va prezentam cateva dintre avantajele de care puteti beneficia.

Reduceri substantiale la inchirieri pe termen scurt, mediu si lung

Daca ai nevoie de o masina in aceasta perioada, agentia de Inchiriere auto Bucuresti pune la dispozitia clientilor reduceri care pot ajunge chiar si pana la 60%. Pe langa acestea, clientii beneficiaza constant de un pret mai redus in cazul in care inchirierea unei masini se face pe o perioada de timp mai lunga. Cele mai multe dintre reduceri se aplica pentru inchirierile de autoturisme in Bucuresti si Otopeni.

Transferuri si masini de lux pe care puteti sa le inchriati

De asemenea, de Black Friday, Promotor Rent a Car ofera mai multe reduceri care sunt valabile si pentru serviciile de transfer intre orase sau serviciile de inchirieri limuzine. Astfel, daca doriti sa va bucurati de o calatorie comoda si ieftina si va deplasati dintr-un oras in altul, puteti utiliza serviciul de transfer persoane si inchirieri masini cu sofer la preturi mai mult decat avantajoase. Totodata, cei care au nevoie de o masina care sa ii preia de la aeroport pot beneficia de acest serviciu sapte zile pe saptamana, 24/7.

Accesorii gratuite

In functie de tipul de contract pe care il alegeti si de masina pe care doriti sa o inchiriati, puteti beneficia de mai multe accesorii gratuite sau pe care le puteti solicita contra unei sume modice. Printre acestea se numara urmatoarele: scaun pentru copil, sistem GPS cu harti actualizate recent, echipament de iarna pentru masina, lanturi sau stick de internet.

Alte beneficii

In plus, indiferent de perioada pentru care inchiriati masina, la Promotor Rent a Car veti avea in permanenta incluse in pret taxele de drum si asigurarile obligatorii. In acelasi timp, indiferent care sunt motivele pentru care aveti nevoie sa modificati datele rezervariii, Promotor Rent a Car nu percepe taxe suplimentare pentru aceasta operatiune. De asemenea, cele mai multe dintre contractele de inchiriere auto incheiate va permit sa parcurgeti un numar nelimitat de kilometri, fara a mai trebui sa platiti in plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *