Mio participă la Black Friday cu 5.000 de produse la prețuri reduse cu până la 50% Ofertele includ produse din categoriile GPS, camere video auto, Smart Home și wearables

București, 15 noiembrie 2017 – Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, a pregătit pentru ediția de anul acesta a evenimentului Black Friday peste 5.000 de produse din categoriile GPS, camere video auto, Smart Home și acccesorii inteligente purtabile, ale căror reduceri pot ajunge până la 50%.

„Împreună cu partenerii, facem eforturi ca în fiecare an să aducem în oferta de Black Friday produse care răspund nevoilor diversificate ale clienților noștri. Avem în vedere produse cu tehnologii și funcții de top, de la navigatoare și până la sisteme de monitorizare a locuinței, la cele mai mici prețuri reale din an”, a declarat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România și Ungaria.

Până la 35% reducere pentru gamele de navigatoare și camere video auto

Reducerile vor fi valabile atât pentru sisteme de navigație fără hărți preinstalate (Mio Spirit 5100 Base Map), cât și pentru cele care includ hărți și actualizări gratuite pe toată durata de viață a dispozitivului, precum Mio Spirit 7500 sau 8500.

Din categoria camerelor video auto, șoferii vor avea la dispoziție produse cu reduceri semnificative. Spre exemplu, unul dintre cele mai noi modele din gamă, Mio MiVue 698 Dual, care include și o cameră video secundară, pentru spatele mașinii, va putea fi achiziționat la preț special.

Oferta de produse de Black Friday include și camere auto cu ecran tactil (Mio MiVue 785), tehnologie WiFi (MiVue 658 WIFI), dar și produse accesibile (MiVue C320), unde prețul este elementul cheie.

Până la 38% reducere pentru Mio MiVia Essential 350 și Mio MiVia Run 350

Black Friday reprezintă cea mai bună oportunitate și pentru cei care pun accentul pe sport și activitate în aer liber. Cu până la 38% reducere, brățara fitness Mio MiVia Essential 350 și ceasul de alergare Mio MiVia Run 350 monitorizează activitatea fizică din timpul zilei și oferă sugestii pentru cei care își doresc un stil de viață mai sănătos.

Gama MioSMART pentru o casă inteligentă, acum la un preț special

Din gama Smart Home, vor fi reduse atât kit-urile, cât și produsele individuale pentru monitorizarea locuinței. De la camere cu înregistrare HD, senzori de mișcare pentru uși și ferestre, la kit-uri complete, utilizatorii pot alege produsele potrivite nevoilor lor.

Partenerii Mio pentru Black Friday 2017 sunt Altex, Cel.ro, eMAG.ro, evoMAG.ro, f64.ro, Flanco, gps-auto.ro, Media Galaxy și alții.

Despre Mio Technology

Mio Technology este liderul pieței autohtone de dispozitive GPS și parte a companiei MiTAC International Corp. Mio dezvoltă şi promovează produse ce permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfășoară operațiuni pe piețele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are în prezent peste 900 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 38 de ţări. http://eu.mio.com/ro_ro/

Produsele Mio sunt distribuite în România prin AROBS Transilvania Software, companie specializată în furnizarea de soluții IT, înființată la Cluj-Napoca în 1998. http://www.arobs.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *