BenQ lansează EW277HDR, un monitor dedicat pasionaților de divertisment

Bucureşti, România, Octombrie, 2017 – BenQ, companie recunoscută pe plan internațional pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine profesionale, anunţă diponibilitatea modelului EW277HDR, un monitor care se adresează pasionaţilor de divertisment şi celor ce lucrează de acasă. Vine echipat cu un panel AMVA+, o luminozitate şi o rezoluţie ridicată, tehnologie eye-care, precum şi o componentă audio îmbunătăţită, totul pentru o experienţă multimedia de neegalat.

Astfel, EW277HDR oferă utilizatorului un contrast nativ de 3000:1, o gamă largă de culori (93% din spaţiul de culoare DCI-P3) şi o luminozitate îmbunătăţită la 400-niţi.

“Fiecare detaliu a lui EW277HDR a fost realizat pentru a răspunde în totalitate cerinţelor pasionaților de divertisment digital,” a declarat Conway Lee, Preşedinte BenQ Corporation. “Perfect pentru orice tip de conţinut digital, EW277HDR este pus cu adevărat în valoare atunci când afişează conţinut HDR, fie el film, videoclip sau joc de acţiune.”

Integrarea tehnologiilor HDR şi Brightness Intelligence Plus ajută la optimizarea zonelor luminoase păstrând în acelaşi timp claritatea detaliilor întunecate, chiar şi în medii cu luminozitate redusă. Cu ajutorul butoanelor de meniu, utilizatorul poate trece rapid prin patru moduri HDR / BI+, optimizând astfel contrastul, culoarea şi realismul imaginilor afişate, totul pentru a atinge o vizionare confortabilă.

Profitând de avantajele oferite de tehnologiile superioare implementate în display-urile AMVA+, EW277HDR generează un contrast nativ de 3000:1, pentru a afişa culori reale, detalii fine şi gradații subtile, chiar și în imagini întunecate.

Depăşind cu mult capabilităţile unui monitor LED convenţional, EW277HDR oferă pe lângă o acoperire de 93% a spectrului de culoare DCI-P3 şi o compatibilitatea 100% cu standardul cinematografic Rec. 709 HDTV. Pe lîngă acestea, noul monitor oferă şi două noi moduri, Super Resolution şi Smart Focus, dedicate special segmentului de divertisment, ambele menite să îmbunătăţească calitatea imaginii. Dacă modul Super Resolution ajută la optimizarea imaginilor de rezoluţie joasă, prin creşterea densităţii conţinutului de pixeli, modul Smart Focus ajută să te concentrezi mai bine, evidenţiind anumite ferestre sau zone ale ecranului.

EW277HDR vine echipat cu o conectică ce include un port VGA şi doua porturi HDMI, boxe integrate pentru o experienţă multimedia completă, compatibilitate Windows si Mac, precum şi toate beneficiile tehnologiei BenQ Eye-Care.

Pe lângă tehnologia B.I.+, ce ajută la sporirea confortului în utilizare, regăsim aici şi tehnologiile flicker-free şi low blue light. În timp ce flicker-free elimină complet disconfortul creat de frecvența redusă a cadrelor, la toate nivelurile de luminozitate, oferind o experiență de vizionare confortabilă în timpul sesiunilor prelungite de utilizare a monitorului, modul low blue light reduce efectul negativ produs de spectrul de lumină albastră emis de ecran.

EW277HDR este disponibil în oferta partenerilor oficiali BenQ din România (Darer, ITDirect, Network One Distribution, MGT Educational) , la un preţ de raft recomandat de 1149 RON.

Află mai multe despre BenQ EW277HDR: http://www.benq.ro/product/monitor/ew277hdr/

Despre BenQ

Având la bază viziunea “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, Corporația BenQ este un furnizor global de soluții și tehnologii care au ca scop îmbunătățirea tuturor aspectelor vieții umane. Pentru a realiza această viziune, compania se axează pe aspectele care contează cel mai mult pentru oamenii de azi – stilul de viață, de afaceri, sănătate și educație – cu speranța de a da persoanelor mijloacele necesare pentru un trai mai bun, creșterea eficienței, un sistem medical îmbunătățit și eficiență în educație. Aceste mijloace includ un portofoliu extins de produse și tehnologii integrate, de la proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de format mare, camere foto digitale și camere video, dispozitive mobile de calcul, precum și soluții de iluminat. Because it matters.

Despre Grupul BenQ

Grupul BenQ, cu afaceri de peste 20 de miliarde de dolari pe an, este format din peste 15 companii independente care operează în mai mult de 30 de țări în industrii variate și este deservit de 100.000 de angajați. Fiecare companie a grupului este un lider recunoscut în propriul domeniu, contribuind la resursele vaste ale Grupului BenQ, de la segmentul de cercetare și dezvoltare, la resurse strategice puternice. Prin valorificarea specializării pe verticală a fiecărei companii, Grupul BenQ controlează un lanț de producție ce îi oferă o capacitate de neegalat în livrarea componentelor critice și soluțiilor de primă clasă în industriile: TFT – LCD, energie verde, produse chimice complexe și compozite cu matrice polimerică, iluminat, proiectare, componente de precizie, integrare de sisteme, servicii. Grupul susține afacerile profitabile și durabile, care împărtășesc viziunea sa de lungă durată de a aduce calitate și bucurie în viața fiecărui client. Companiile din BenQ Group sunt : BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (producător mondial de top de panouri TFT – LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Corp ESCO, BenQ Materials Corp, BenQ Guru Corp, BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp, BriView Co. Ltd., Daxin Materials Corp, Dazzo Technology Corp, Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. și Raydium Semiconductor Corp.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *