Occupational English Test (OET) disponibil în România cu European Examinations Centre (EEC

OET, testul de limba engleză pentru domeniul medical, va fi disponibil și în România începând cu luna decembrie a acestui an. Noua locație se va afla sub managementul European Examinations Centre (EEC).

OET
OET
Suntem dedicați în a oferi servicii care vin în întâmpinarea nevoilor comunităților din domeniul medical din România. Prin introducerea OET pe lista examenelor furnizate de European Examinations Centre (EEC), oferim oportunitatea profesioniștilor din industria sănătății de a face dovada nivelului avansat al limbii engleze pe care îl au, în scop profesional.
Cătălin Bădănău, manager EEC

OET (Occupational Test English) este un test dezvoltat în Australia pentru evaluarea nivelului limbii engleze, dedicat profesioniștilor din industria sănătății. Testul evaluează toate cele 4 aptitudini comunicaționale: ascultare, citire, scriere și vorbire prin intermediul unor scenarii ce fac trimitere la realitățile medicale.

„OET, care este parte a Cambridge Assessment English și Box Hill Institute, are o tradiție de peste 30 de ani și este acceptat în UK, Australia, Noua Zeelandă, Dubai și Singapore. Decizia de a oferi acest test a venit imediat.”, concluzionează CEO-ul OET, Sujata Stead.

De asemenea, ea a mai declarat că noua locație, European Examinations Centre, va aduce o contribuție importantă pentru domeniul medical.

Începând cu 1 noiembrie 2017, NMC (The Nursing and Midwifery Council, UK) va accepta Occupational English Test (OET), pe lângă IELTS, ca dovadă a competențelor lingvistice a personalului medical, conform comunicatului de presă de pe site-ul www.nmc.org.uk, din 18.10.2017.

Prima dată de examinare OET va fi pe 3 decembrie 2017.

Informații suplimentare se pot obține la

European Examinations Centre (EEC)

Tel: 031 108 6859

Email: contact@eecentre.ro

www.eecentre.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *