Greutatile intampinate intr-un proces de repatriere

Repatrierea unei persoane decedate necesita indeplinirea anumitor conditii si intocmirea a numeroase documente precum si o suma consistenta de bani nu neaparat pe documentele necesare cat pe mijlocul de transport ales atat pentru cei care merg sa ridice trupul persoaneo decedate cat si pentru persoana decedate, deoarece transportul unui decedat nu este chiar la indemana, trebuie consultata o firma de repatrieri sau accesul la un mijloc de transport care sa indeplineasca conditiile necesare.

Este cu atat mai greu pentru unul sau mai multi membrii ai familiei persoanei decedate care deja se afla in doliu si carora nu le este usor sa se ocupe de toate cele necesare. In acest moment, o firma de repatriere a persoanelor decedate este cea mai buna solutie deoarece va usura cu mult greutatile unei familii. Ce-i drept, nici pentru o astfel de firma nu este usor de realizat o repatriere deoarece tot raman multe sarcini care trebuie indeplinite intr-o anumita ordine si care necesita timp.

Insa, fara de o persoana fizica, o firma de transport funerar international are un avantaj, si anume relatiile cu alte firme din domeniu si contracte cu autoritatile care le permit sa duca aceasta sarcina la bun sfarsit intr-un timo cat mai scurt si desigur, la un pret acceptabil. La noi in tara exista asa cum stim foarte multe firme de repatriere si trasport funerar international dar nu toate presteaza aceleasi servicii si cel mai important, nu toate presteaza servicii de calitate sau care sa fie direct proportionale cu pretul perceput.

Funebri Santa Maria pune la dispozitie familiilor persoanelor decedate pachere de transport funerar international la pret fara concurenta si conform celor mai inalte standarte de siguranta si calitate astfel incat persoana decedata sa le fie adusa celor dragi in cel mai scurt timp si in cel mai sigur mod posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *