Sisteme de filtrare a apei – Obtine apa filtrata nelimitat | Aquatech

Situatia calitatii apei potabile devine ingrijoratoare pentru fiecare dintre noi. Fie ca detinem o afacere ce impune o calitate garantata a apei potabile sau o dorim pentru familia noastra. importanta detinerii unui sistem de filtrare a apei devine din ce in ce mai mare. Iata cum poti alege un sistem de filtrare a apei potrivit aplicatiei tale!
Sisteme de filtrare a apei | Aquatech International
Sisteme de filtrare a apei | Aquatech International
Faci parte dintre oamenii care isi doresc un stil de viata sanatos pentru ei insisi si cei din jur, de aceea ne dorim sa iti oferim cele mai potrivite solutii pentru a-ti indeplini scopul de filtrare a apei potabile.

Aquatech International este principalul importator de sisteme de filtrare a apei de la noi din tara, avand o gama importanta de solutii pentru a obtine apa potabila ultrapura, indiferent de aplicatia dorita.

Cu o experienta semnificativa in importul, consultanta si instalarea sistemelor de purificare a apei, avand o serie de sisteme pentru: dedurizarea apei, osmoza inversa industriala sau casnica, sisteme de filtrare a apei cu ajutorul razelor UV si o gama impresionanta de control al procesului datorita valvelor de calitate superioara, Aquatech International pune la dispozitia consumatorilor cele mai eficiente solutii pentru filtrarea apei de la robinet.

Iti doresti consultanta in vederea alegerii filtrului potrivit aplicatiei tale? Suna-ne la +4 021 411 2000 / +4 021 411 3000 / 0737 066 660 sau scrie-ne la sales@aquatech.ro / office@aquatech.ro si obtine toate detaliile necesare selectarii produsului potrivit tie.

Profita de costurile accesibile chiar acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *