Inovații cloud la Oracle OpenWorld 2017

 

Cele mai inovatoare prezentări din domeniul cloud au loc în perioada 1-5 octombrie la San Francisco

 

Oracle OpenWorld, San Francisco, California – În perioada 1 – 5 octombrie Oracle este gazda a zeci de mii de clienți și parteneri din 175 de țări și a peste 18 milioane de spectatori live la Oracle OpenWorld 2017.

Evenimentul Oracle OpenWorld oferă oportunitatea fără precedent de a participa la prezentările unor personalități de top, inclusiv actorul și regizorul Joseph Gordon-Levitt, fostul senator al Statelor Unite Barbara Boxer, consultantul executiv pentru Los Angeles Clippers Jerry West, fostul secretar al apărării, Leon Panetta și președintele Consiliului pentru Relații Externe, Richard Haass.

Duminică, CTO-ul Oracle și președintele executiv Larry Ellison a deschis evenimentul cu un discurs în care a prezentat cele mai recente inovatii Oracle Cloud. Prezentările de pe scena principală vor continua pe parcursul săptămânii, cu Ellison, CEO-ul Oracle Mark Hurd și cu președintele de dezvoltare a produselor Thomas Kurian. Managerii unora dintre cele mai interesante branduri din lume, printre care Carbon, Trek, FexEx și Gap, se vor alătura executivilor Oracle pe scenă pentru a discuta subiecte importante care influențează afacerile și tehnologia, astăzi și în viitor.

În acest an, Oracle OpenWorld aduce inovarea în procesul de învățare prin intermediul unei noi serii de formate de sesiuni dezvoltate în colaborare cu Universitatea Stanford, precum și a unor săli de expoziții reimaginate. Cele mai recente iterații ale conferinței “Învățare Colectivă” propun scurte teme de gândire (en. brain snacks), conversații unu-la-unu cu experți și workshop-uri practice ale asociației Make Your Case, care abordează cele mai bune studii de caz Oracle.

Oracle OpenWorld Exchange, spațiul expozițional reamenajat, debutează pentru a încuraja comunitatea, a încuraja învățarea, pentru a promova inovația și pentru a strânge legăturile între clienți, parteneri și participanți.

“Odată cu deschiderea Oracle OpenWorld 2017, întâmpinăm peste 60.000 de clienți și parteneri pentru a învăța despre transformarea afacerii lor în Oracle Cloud”, a declarat Judy Sim, Oracle Chief Marketing Officer. “Evenimentul a evoluat pe măsură ce nevoile clienților noștri s-au schimbat și este acum una dintre cele mai importante conferințe tehnologice din lume. Astăzi, suntem încântați că am generat un impact economic pozitiv în valoare de peste 3 miliarde de dolari în ultimii 20 de ani pentru orașul San Francisco “.
Pentru a învăța și a explora:

Sesiuni: Prezentările vor aduce într-un singur loc o rețea de elită de speakeri de clasă mondială, cu o experiență totală de peste 67.500 de ani. Vor fi 2.311 de sesiuni prezentate din partea a 3.048 de clienți și parteneri, peste 523 de demo-uri Oracle și studii de caz care prezintă tehnologii emergente, precum și sute de expoziții ale partenerilor și ale clienților.
Oracle Keynotes:
o Duminică, 1 octombrie

CTO-ul Oracle și președintele executiv Larry Ellison a deschis conferința cu o perspectivă asupra viitorului Oracle Cloud și a inovaților pe care le aduce.
Doug Fisher, Senior Vice President și General Manager al diviziei de software și servicii Intel, prezintă puterea datelor și modul în care datele oferă oportunități masive de cloud computing la același nivel cu soluțiile enterprise.
o Luni, 2 octombrie

CEO-ul Oracle, Mark Hurd, dezvăluie unde suntem acum și unde ne îndreptăm într-o lume bazată pe cloud. Împreună cu el pe scenă vor fi manageri ai clienților Oracle: Bloom Energy, FedEx și Gap.
o Marți, 3 octombrie

Thomas Kurian, Președintele Diviziei de Dezvoltare Oracle și Dave Donatelli, Vicepreședinte Executiv Oracle, Cloud Business Group, prezintă modul în care Oracle Cloud utilizează puterea tehnologiilor emergente cum ar fi inteligența artificială, Internet of Things (IoT) și blockchain și transformă toate tipurile de organizații. Ei vor fi alături de Richard Noble, directorul Proiectului Bloodhound, o inițiativă inspirațională care face trecerea la următoarele nivele de colaborare între știință, tehnologie, inginerie și matematică, prin încercarea de a depăși recordul mondial de viteză cu un automobil.
Larry Ellison dezvăluie viitorul bazelor de date din cloud, inclusiv Oracle Database Autonomous, prima bază de date din lume “self-driving”.
o Miercuri, 4 octombrie

CEO-ul Oracle, Mark Hurd, se întoarce la scena principală cu Vicepreședintele Executiv de Dezvoltare NetSuite Evan Goldberg și invitați speciali, pentru a discuta despre rolul jucat de tehnologie în depășirea competiției.
Cercul Liderului Oracle: Discuții despre tendințele industriei, afacerile externe, economia și securitatea la acest program exclusivist, găzduit de directorii Oracle, Safra Catz și Mark Hurd.
Studio de Inovare: Inovațiile studenților de la Design Tech High School și Oracle Education Foundation. Sunt prezentate start up-urile de la Oracle’s Startup Cloud Accelerator și vor avea loc discuții cu clienții, partenerii și experții Oracle din diferite Business Unit-uri.
Oracle Cloud User Experience Lab: Demo-uri hands-on ale celor mai recente aplicații Oracle Cloud Release 13 și informații despre viziunea Oracle pentru viitorul muncii, inclusiv robotică experimentală, inteligență artificială, realitate augmentată, chatbots și mai multe tehnologii emergente instrumente din setul inteligent de instrumente UX.
JavaOne Developer Lounge: Folosirea tehnologiilor Oracle Internet of Things (IoT) și Big Data pentru a prepara propria bere. Crearea propriile sculpturi și a mobilierului mobilier cu o imprimantă 3D. Recrearea secvențelor din filmul “The Matrix” filmări cu încetinitorul cu 60 de camere de Raspberry Pi în cabina foto BulletTime. Interacțiuni cu un chatbot cloud alimentat de Oracle Intelligent Bots care rulează pe serviciul Oracle Mobile Cloud.
Evenimentul Oracle Code: Dezvoltatori din întreaga lume se întâlnesc într-un eveniment de o zi care acoperă zona de machine learning, chatbots, cloud, baze de date, limbaje de programare, DevOps și multe altele.
Oracle NetSuite SuiteConnect: Cele mai bune exploatări ale SuiteWorld vin pentru prima dată la Oracle OpenWorld. Organizat pe 4 octombrie, acest program include utilizatori NetSuite, directori Oracle, experți în produse și parteneri.
Sprijin pentru comunitate și mediu:

JavaOne4Kids al Academiei Oracle: Proiectat pentru copiii cu vârste între 10 și 16 ani, participanții pot folosi programarea Raspberry Pi și Java pentru a prinde un Pokemon scăpat; Puteți crea un robot și să îl aduceți la viață; Faceți jocuri pe calculator folosind Greenfoot și Stride. Academia Oracle este una dintre investițiile cheie ale Oracle în viitorul nostru colectiv. În anul fiscal 2016, programul a avut impact pentru peste 3,5 milioane de studenți din 120 de țări, prin intermediul a 3,75 miliarde de dolari în resurse directe și indirecte.
Plantati Miliarde de Copaci: Aflați cum Nature Conservancy și Oracle Giving contribuie la avansarea reîmpăduririi la nivel global. Ca parte a participării sale la inițiativa de a planta 1 miliard de arbori, Oracle a realizat deja 41% din obiectivul său de a planta un milion de copaci.
Dian Fossey Gorilla Fund International: Oracle Cloud ajută salvarea gorilelor. O avanpremieră a unui documentar National Geographic cu Dian Fossey care contribuie la protejarea gorilelor. Tara Stoinski, președinte, CEO și director științific al Fondului Gorian Dian Fossey vorbește despre cei 27 de ani de parteneriat cu Oracle și despre modul în care tehnologia Oracle Cloud a permis organizației să revoluționeze gestionarea datelor și să facă baza sa de date – cea mai cuprinzătoare colecție de date despre o populație sălbatică mare de maimuțe – disponibilă oamenilor de știință, cercetătorilor și studenților în mod gratuit.
Ride for a Reason: Sprijin pentru victimele uraganelor recente, alegând Lyft pentru transportul Oracle OpenWorld. În perioada 1-5 octombrie, cinci procente din costul călătoriilor vor fi donate Crucii Roșii Americane.
Despre Oracle

Oracle Cloud oferă suite complete pentru aplicațiile SaaS pentru ERP, HCM și CX, plus o platformă de bază de date la cele mai bune standarde din domeniu ca Service (PaaS) și Infrastructură ca Service (IaaS) din centre de date pe tot teritoriul continentului american, Europa și Asia. Pentru mai multe informații despre Oracle (NYSE:ORCL), vă rugăm să ne vizitați la www.oracle.com.

Despre Oracle OpenWorld

Oracle OpenWorld, cea mai importantă conferință de afaceri și tehnologie din ultimii 20 de ani, găzduiește zeci de mii de participanți la fața locului, precum și milioane de utilizatori online. Evenimentul are scopul de a ajuta companiile să exploateze Cloud-ul pentru propria inovație și creștere. În același timp, conferința oferă o perspectivă profundă asupra tendințelor industriei și descoperirilor determinate de tehnologie. Concepută pentru participanții care doresc să se conecteze, să învețe, să exploreze și să se inspire, Oracle OpenWorld oferă peste 2.500 de sesiuni educaționale conduse de mai mult de 2.000 de clienți și parteneri care își împărtășesc experiențele. Cu sute de demonstrații și laboratoare, plus expoziții de la peste 400 de parteneri și clienți din întreaga lume, Oracle OpenWorld a devenit un exemplu în prezentarea tehnologiilor cloud, de la Cloud Applications la Cloud Platform și Infrastructure. Pentru mai multe informatii sau pentru a viziona Oracle OpenWorld keynotes, sesiuni și multe altele, vizitați www.oracle.com/openworld sau alăturați-vă discuției Oracle OpenWorld pe Twitter.

Mărci înregistrate

Oracle și Java sunt mărci înregistrate ale Oracle și/sau companiilor afiliate. Alte nume diferite pot fi mărci înregistrate ale proprietarilor respectivi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *