Interesant: Helinick.ro – 6 beneficii ale unor sisteme control acces la care nu te-ai fi gandit

Toate cladirile care vor sa asigure siguranta locuitorilor sau a celor care lucreaza in ele ar trebui sa ia in considerare foarte serios instalarea unor echipamente si sisteme electronice dedicate sigurantei.

Sisteme de control acces  Helinick

Sisteme de control acces Helinick

Traim o perioada in care siguranta ar trebui sa fie pe primul loc, mai ales daca vorbim de cladiri de birouri mari, prin urmare aceste sisteme control acces sporesc gradul de siguranta pentru oameni.
Daca o cladire cu mai putin de 10 angajati se poate descurca cu un sistem traditional de acces, pentru cladirile mari de birouri sau de apartamente de locuit e nevoie de un sistem mai complex.

Helinick.ro iti prezinta sase beneficii ale instalarii unor sisteme control acces la care nu te-ai fi gandit:

1. Simplifica accesul intr-o cladire
Sistemele de control acces simplifica accesul intr-o cladire doar pentru cei care detin o cartela de acces. Nu acelasi lucru se intampla pentru cei care nu detin acea cartela, accesul fiind imposibil fara acordul unui agent de paza.
Astfel, se fluidizeaza accesul celor care pot patrunde in cladire, in timp ce al celor care vor sa intre prin efractie de exemplu este ingreunat. In plus, in cazul in care cartelele de acces se pierd, acestea pot fi inlocuite cu usurinta in cel mai scurt timp si fara costuri prea mari.

2. Restrictioneaza anumite zone
Orice cladire are zone de acces ingradite marii mase de angajati. Iar acest lucru se intampla cu un motiv.

De exemplu, departamentul HR al unei firme detine documente la care nu oricine poate avea acces, de aceea departamentul trebuie delimitat de restul. Un sistem de control acces este mai mult decat necesar in aceasta situatie.

3. Economisesc bani si energie
Credeti sau nu, aceste echipamente pot fi integrate in alte sisteme precum sistemele de incalzire sau iluminat si pot preciza cu exactitate ce zone din cladire au nevoie de lumina sau de ajustarea temperaturii in orice moment al zilei.

4. Protejeaza bunurile de pret
Daca depozitezi bunuri de pret in sediul firmei tale, un sistem de control acces nu doar arata cine a intrat in cladire la un moment dat, dar poate identifica ce persoana care detine o cartela de acces a intrat in cladire si a luat un anumit lucru.

5. Tin gestiunea programelor de lucru ale angajatilor
Daca intr-o companie lucreaza foarte multi oameni, un sistem de control acces reuseste sa identifice persoanele care nu au ce cauta in cladirea respectiva, dar si sa inregistreze timpul pe care angajatii l-au petrecut in cladire.

6. Acces multiplu
Un singur sistem poate fi instalat pentru mai multe cladiri, in cazul in care firma detine sedii multiple.

Helinick.ro este firma care comercializeaza cele mai performante sisteme de control acces din Romania.
Inca din anul 1999 compania ofera solutii de securitate romanilor, precum si servicii de consultanta pentru alegerea celui mai bun sistem, dar si de mentenanta pentru rezolvarea eventualelor probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *