Quickmobile: Noile iPhone-uri ajung în România vinerea viitoare, simultant cu Franţa, Anglia sau Germania, la aceleași prețuri

Tudor Tiboc - director general Quickmobile (1)
Vârful de gamă iPhone X va fi livrat de retailer în prima jumătate a lui noiembrie

Cea mai nou gamă de produse Apple, telefoanele iPhone 8, 8 Plus,  Apple Watch 3, precum și sistemul Apple TV 4K sunt disponibile la precomandă pe Quickmobile, cel mai mare specialist tech din România, începând cu 15 septembrie. Potrivit reprezentanților companiei, livrările vor începe cu data de 22 septembrie. Vârful de gamă iPhone X va fi disponibil la precomandă în oferta retailer-ului pe 27 octombrie, urmând a fi livrat în prima jumătate a lui noiembrie.
iPhone 8
Clienții Quickmobile vor putea achiziționa oricare dintre noile modele de telefoane Apple, iPhone 8 și iPhone 8 Plus în variante 64 şi  256 GB, prețurile din oferta retailer-ului fiind cele oficiale Apple în Europa, cu TVA inclus și garanția standard de 2 ani.

Astfel, prețul de pe Quickmobile.ro pentru iPhone 8 în varianta 64 GB este de 3.699 lei, iar cel de 256 GB costă 4.499 lei.

Modelul iPhone 8 Plus de 64 GB este comercializat de retailer la preţul de 4.199 lei, în timp ce varianta de 256 GB costă 4.999 lei pe Quickmobile.

Noile terminale iPhone 8 sunt disponibile în variantele de culori space gray, silver şi gold, sunt îmbrăcate integral în sticlă, au ramă de aluminiu şi păstrează dimensiunile seriei anterioare. Terminalele sunt rezistente la praf şi apă, se încarcă wireless, păstrează dimensiunile seriei 7, fiind dotate cu ecrane retina HD, ce includ funcţiile True Tone şi 3D Touch. În plus, dispun de difuzoare stereo, cu 25% mai performante decât cele ale generaţiei anterioare.

Tot începând cu 15 septembrie, vor fi disponibile la precomandă pe Quickmobile şi noile device-uri Apple Watch 3, livrările începând din 22 septembrie. Clienţii retailer-ului pot alege între modelele GPS şi GPS celular, comercializate la preţuri începând de la 1.699 lei. Tot de astazi, clienţii Quickmobile pot precomanda sistemul Apple TV 4K, în variantele de 32 GB – la preţul de 949 lei, respectiv 64 GB, la 1.049 lei.

Quickmobile dă startul precomenzilor pentru iPhone 10 pe 27 octombrie
Vârful de gamă al terminalelor produse de Apple, seria iPhone 10, va fi disponibil la precomandă în oferta Quickmobile începând cu 27 octombrie, în același timp cu disponibilitatea noului model pe piețele internaționale din SUA, Marea Britanie, Franța și Germania, urmând a fi livrat în prima jumătate a lunii noiembrie.

Modelul iPhone X de 64 GB va fi disponibil în oferta retailerului la prețul de 5.299 de lei, în timp ce varianta de 256 GB va fi comercializată de către Quickmobile la prețul de 6.099 de lei. Preţurile includ TVA şi garanţia de 2 ani, fiind  similare celor anunţate oficial de producător în toate ţărilor europene aflate în primul val de livrări. Astfel, prin comparaţie, dacă modelul iPhone 8 de 64 GB este comercializat de Apple Franţa la preţul de 809 euro (3.720 lei), acelaşi model este listat pe Quickmobile la preţul de 804 euro (3.699 lei).

„Chiar dacă România nu se află pentru niciunul dintre modele în primele două valuri de livrări efectuate de producătorul american, iată că şi de această dată Quickmobile îşi ţine promisiunea fermă faţă de clienţi şi aduce cel mai repede, în premieră pe piaţa locală, smartphone-ul  momentului. Astfel, românii se vor putea bucura de noile iPhone-uri în același timp cu iubitorii brandului din țări precum SUA, Marea Britanie, Franța și Germania”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager al Quickmobile.

Noul vârf de gamă, îmbrăcat integral în sticlă, este disponibil în variantele de culori space gray și silver, şi vine fără butonul Home. Modelul iPhone X rulează tehnologia Face ID, care permite deblocarea telefonului doar prin scanarea feței. Dispozitivul dispune de un ecran de sticlă integral, de tip Super Retina, cu o dimensiune de 5,8 inch în diagonală, funcție ce va permite o claritate a imaginilor mult mai mare. În plus, ceea ce aduce nou seria iPhone 10 este camera foto duală de 12 megapixeli, cu diafragma de f/1.8 pe prima și f/2.4 pe a doua. De asemenea, terminalele sunt rezistente la praf şi apă și se încarcă wireless.

Despre Quickmobile
După 12 ani de la înființare, Quickmobile a devenit cel mai mare specialist în smart tech din România, datorită portofoliului extins și a disponibilității produselor în stoc.

Quickmobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, fiind completat de o rețea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *