Cel mai puternic instrument on-line pentru organizare de evenimente este gata de lansare

O nouă modalitate revoluționară de organizare a evenimentelor, indiferent de amploarea acestora, vine în întâmpinarea cerințelor exigențelor industriei organizării de evenimente , aflată în plină dezvoltare, prin intermediul platformei FESTORA , ce deține cea mai mare bază de date a sălilor de evenimente din România.
festora.ro
festora.ro
O nouă modalitate revoluționară de organizare a evenimentelor, indiferent de amploarea acestora, vine în întâmpinarea cerințelor exigențelor industriei organizării de evenimente, aflată în plină dezvoltare, prin intermediul platformei FESTORA, ce deține cea mai mare bază de date a sălilor de evenimente din România.

Serviciile FESTORA vin în ajutorul proprietarilor de spații neutilizate la capacitatea maximă. Sunt necesare doar câteva date pentru ca sala dumneavoastră să fie prezentă în platforma Festora.

„Pentru a fi eficientă această platformă și pentru a vă fi de folos, este necesar să vă faceți cont și să vă actualizați datele solicitate de platformă. Acesta este un proiect inovativ și unic în România, oferind instrumente de lucru și analiză atât proprietarilor sălilor, cât și organizatorilor de evenimente. Platforma este destinată tuturor generațiilor, dar în special celor noi, crescute într-un mediu digitalizat, ce caută servicii impecabile și cât mai multe informații într-un singur loc pentru a lua decizii rapide”, a declarat Cătălin BOGHIU, owner-ul platformei FESTORA.

Serviciile FESTORA sunt totodată destinate și persoanelor care doresc să organizeze un eveniment, de orice tip și dimensiuni: fie că este o conferință, o nuntă, o lansare de carte sau un eveniment pentru copii. Dacă vă aflați în punctul în care doriți să organizați un eveniment, FESTORA vă poate oferi ajutorul de care aveți nevoie prin faptul că vă pune la dispoziție o bază de date cu peste 1600 de spații pentru evenimente, aflată în continuă creștere, ce pot fi rafinate în funcție de locație, capacitate (număr de persoane), calendarul disponibilității de închiriere, servicii conexe organizării de evenimente. De asemenea, platforma vine la pachet cu o serie de instrumente necesare realizării, promovării, menținerii contactului cu participanții și efectuării de analize post-eveniment. Evenimentele sunt arhivate, putând oricând fi consultate. Principalul avantaj al serviciilor FESTORA este reprezentat de faptul că toată activitatea se poate desfășura prin intermediul platformei on-line. Astfel, organizarea evenimentului în cel mai potrivit spațiu se află doar la un click distanță.

Platforma FESTORA este pregătită să revoluționeze industria organizării de evenimente, remarcându-se prin excelență și prin calitatea serviciilor oferite.

Platforma este lansată în versiunea beta în scopul analizei și testării, astfel, orice sugestii de îmbunătățiri și funcționalități noi sunt bine-venite.

E momentul să profitați de accesul și utilizarea gratuită a platformei FESTORA până la data lansării oficiale.

Date de contact:

Telefon: 0755.111.770

Site: www.festora.ro

Facebook: @Festora

E-mail: office@festora.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *