Filtrarea apei pentru bebelusi – Ce tip de apa alegem pentru alimentatia bebelusilor?

Principalul element pentru hidratare cu un rol important in viata noastra, recomandat pentru consumul in diferite cantitati in functie de greutate, stil de viata sau varsta il presupune apa. Exista insa contraindicatii in ceea ce priveste introducerea apei in alimentatia bebelusilor? Afla acum!

Dedurizatoare pentru apa ultrapura
Dedurizatoare pentru apa ultrapura
Principalul element pentru hidratare cu un rol important in viata noastra, recomandat pentru consumul in diferite cantitati in functie de greutate, stil de viata sau varsta il presupune apa. Exista insa contraindicatii in ceea ce priveste introducerea apei in alimentatia bebelusilor? Afla acum!

Perioada unui bebelus cuprinsa intre 0 si 6 luni are un rol important in dezvoltarea acestuia, de aceea este foarte important sa acordam o atentie sporita alimentatiei in tot acest timp.

Care este perioada prielnica pentru introducerea apei in alimentatia bebelusilor?

Introducerea apei in alimentatia copilului se poate face dupa primele 6 luni de viata a acestuia. Consumul de apa inainte de termenul mentionat poate cauza senzatia de satietate, existand posibilitatea ca bebelusul sa refuze laptele.

Dupa primele 6 luni de viata, alimentatia bebelusului se poate diversifica, astfel putem introduce ca aliment chiar si apa, in combinatie pentru prepararea hranei, a ceaiului sau folosita pur si simplu ca apa de baut.

Ce tip de apa se recomanda pentru alimentatia bebelusilor?

Fierberea apei nu reprezinta o solutie alternativa corecta, deoarece prin fierbere nu se elimina decat o parte minima din continutul nociv al acesteia, lasand azbestul, clorul si pesticidele in compozitia acesteia sa circule liber.

Din cauza depozitarii incorecte ale apei imbuteliate, nici aceasta nu reprezinta o solutie de luat in calcul, deoarece din cauza temperaturilor improprii, la contactul cu recipientul de plastic al apei se formeaza substante nocive cauzand efecte negative asupra organismului.

Care este solutia pentru a obtine apa ultrapura benefica?

Aquatech International si-a propus imbunatatirea stilului de viata al oamenilor prin oferirea celor mai eficiente filtre pentru apa potabila.

Solutia vine prin oferirea unei game diversficate de filtre pentru apa, cu scopul de a curata in proportie de 99% din substantele si sedimentele aflate in compozitia acesteia.

Filtrele pentru apa sunt solutii eficiente datorita rezultatelor garantate rapide prin renuntarea la deplasarile in vederea achizitionarii apei potabile imbuteliate.

Datorita instalarii unor filtre pentru apa, costurile pentru consumul unei ape potabile ultrapure sunt reduse, filtrele de apa necesitand reparatii anuale minime de intretinere.

Afla cum poti alege filtrul pentru apa potrivit necesitatilor tale, ce sunt filtrele cu osmoza inversa , care este functionalitatea acestora dar si cum poti imbunatati durata de viata a sistemului sanitar din casa ta, prin instalarea unor dedurizatoare pentru apa.

Descopera cele mai bune solutii pentru filtrarea apei, oferite de catre Aquatech International. Suna la 021.411.2000 / 0737.066.660 in cadrul programului de lucru L-V 9-18, scrie-ne la sales@aquatech.ro sau office@aquatech.ro pentru detalii sau oferta de pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *