Promotor Rent a Car lanseaza un nou site, mai accesibil si mai usor de folosit in 5 limbi de circulatie internationala

Pentru a veni in sprijinul clientilor cu un sistem de rezervare mai simplu si mai eficient, Promotor Rent a Car a lansat un nou site care permite utilizatorilor sa economiseasca timp atunci cand au nevoie de o masina de inchiriat. De asemenea, clientii pot accesa acum mai simplu si mai repede orice informatii referitoare la serviciile inchirieri auto , atat de pe desktop, cat si de pe telefonul mobil.

Promotor Rent a Car lanseaza un nou site, mai accesibil si mai usor de folosit in 5 limbi de circulatie internationala
Promotor Rent a Car lanseaza noua platforma de rezervari masini – www.auto-rent.ro

Cum poti rezerva o masina?

Pentru a rezerva o masina, aveti la dispozitie, pe prima pagina a site-ului, un formular unde se vor completa orasul si intervalul de inchiriere (data si ora). Dupa ce aceste informatii au fost completate, utilizatorii vor fi redirectionati catre o pagina care afiseaza modelele de autoturisme disponible si preturile acestora, pentru perioada si localitatea mentionate.

Tot pe aceasta pagina, clientii vor regasi cele mai importante dintre detaliile tehnice legate de fiecare autoturism in parte si facilitatile incluse in pretul de inchiriere. Odata ce ati hotarat care este masina care se potriveste nevoilor dumneavoastra de calatorie, ramane doar sa completati numele si datele de contact pentru avea rezervarea facuta. De asemenea, Promotor Rent a Car Bucuresti ofera in continuare clientilor posibilitatea de rezerva telefonic masina de care au nevoie.

Cei care doresc sa apeleze la un serviciu de inchirieri auto pe termen lung au la dispozitie un formular de cerere de oferta, care se regaseste pe pagina dedicata acestui serviciu. In acelasi mod se face si rezervarea pentru serviciul de transfer auto, unde preturile depind de distanta parcursa si celelalte solicitari venite din partea clientului.

Cum gasesti cele mai bune oferte?

Prima pagina a site-ului pune la dispozitia utilizatorilor o sectiune cu cele mai bune oferte ale momentului. De asemenea, tot din prima pagina, se pot accesa si informatiile legate de programele de fidelizare puse la dispozitie de Promotor Rent a Car. Cei care doresc sa fie la curent cu cele mai avantajose oferte sunt, de asemenea, invitati sa se aboneze la newsletter, pentru a primi pe mail informatii despre promotiile aflate in desfasurare.

Informatii utile

Noul site Promotor Rent a Car mai pune la dispozitia clientilor si informatii utile legate de regulamentul rutier si limitele de viteza in Romania. In aceeasi masura, utilizatorii au acces rapid la conditiile de inchiriere, in momentul in care acestia acceseaza informatiile legate de una dintre masinile din flota. De asemenea, aceste informatii sunt disponibile si accesand Ghidul de inchiriere pe care il veti putea gasi in meniu.

Despre Promotor Rent a Car
Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *