O noua comedia a Teatrului Elisabeta la Gradina de Vara Herastrau devine un nou record national!

 Cele mai de succes comedii sunt la Teatrul Elisabeta! In 2016, comedia “Boeing Boeing” de la Teatrul de Vara din Herastrau inregistra recordul national pentru cel mai mare numar de participanti la un spectacol teatru in aer liber: peste 2500 de oameni au ras pe saturate. Anul acesta, o noua comedie de succes international starneste rasete garantate la Teatrul de Vara din Herastrau. “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” se muta in aer liber! Si daca tot v-am obisnuit cu experiente inedite, nici de aceasta data nu ne dezicem: Tramp Travel te trimite intr-un sejur de 8 zile in Grecia!

O noua comedia a Teatrului Elisabeta la Gradina de Vara Herastrau devine un nou record national!

Teatrul Elisabeta si Tramp Travel te trimit in vacanta: razi cu lacrimi, te distrezi pe cinste si castigi un sejur de vis de 8 zile in Grecia!

Sesiune de autografe si socializare cu actorii!

Cele mai de succes comedii sunt la Teatrul Elisabeta! In 2016, comedia “Boeing Boeing” de la Teatrul de Vara din Herastrau inregistra recordul national pentru cel mai mare numar de participanti la un spectacol teatru in aer liber: peste 2200 de oameni au ras pe saturate. Anul acesta, o noua comedie de succes international starneste rasetele garantate la Teatrul de Vara din Herastrau. “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” se muta in aer liber! Si daca tot v-am obisnuit cu experiente inedite, nici de aceasta data nu ne dezicem: surprize de neuitat abia asteapta sa fie descoperite.

Daca ai ras pe saturate alaturi de Bernard, Robert si restul personajelor din “Boeing Boeing”, atunci trebuie sa ii vezi din nou in actiune, in “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, de aceasta data in ipostaze proaspete de un comic exploziv. Aurelian Temisan, Lucian Ghimisi, Maria Buza, Monica Davidescu, Anca Dinicu si Marcelo Cobzariu vor fi cei care vor da viata celor mai iubite personaje ale Teatrului Elisabeta.

Autorul comediei, “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, este dramaturgul francez Marc Camoletti, autorul piesei de teatru de notorietate internationala, “Boeing Boeing”. Marc Camoletti este autorul a 40 de piese care au fost traduse in 18 limbi si puse in scena in peste 55 de tari din intreaga lume. Aproximativ 20 de milioane de oameni au ras la piesele sale si aproximativ 500 de milioane au vizionat spectacolele in varianta inregistrata. “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” a fost aplaudata de-a lungul timpului in cele mai importante teatre din lume, jucata in prezent in peste 22 de tari precum SUA, Canada, Rusia, Franta, Germania, Australia, Africa de Sud s.m.d.

Crezand ca sotia lui, Jacqueline (Monica Davidescu), va fi plecata pe perioada weekendului, Robert (Lucian Ghimisi), unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne (Anca Dinicu). Angajeaza o bucatareasa iscusita (Maria Buza) sa le prepare bucate alese si drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard (Aurelian Temisan). Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui, se hotaraste sa ramana acasa. Se dovedeste ca si ea la randul ei traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat ”alibiul”, adica Bernard. Cu toate rasturnarile de situatie si quiproquo-urile, piesa ajunge sa aiba mai multe intorsaturi decat un tirbuson. Evident ca in acest ritm ametitor, se alege praful de planul initial al lui Robert. Care este solutia iesirii din aceasta situatie imposibila, va trebui sa aflam cu totii la fata locului.

Regia este semnata de Serban Puiu, regizorul productiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta (“Boeing Boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “ Las’ ca stim noi”, “Inca nu, dar o sa fie..”, “Vassa Jeleznova”), scenografia de Ion Molete iar costumele de Tania Popa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *