Din secretele unei echipe de fotografi de succes: JADORIS

Cu siguranta fiecare meserie in parte are secretele sale. Atunci cand aceste mici trucuri sunt combinate cu pasiunea si cu munca, va iesi in evidenta un rezultat aparte. Acesta este si cazul echipei de fotografi profesionisti JADORIS.

http://www.jadoris.com/

Daca veti accesa pagina de prezentare jadoris.com este posibil sa va intrebati ce anume se ascunde in spatele acestui portofoliu ireprosabil. Ei bine, fotografii profesionisti care sunt cunoscuti sub numele de JADORIS ne ofera in cele ce urmeaza cateva secrete ale meseriei pe care o desfasoara cu atata gratie si maiestrie. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

#1. A intrece limitele tehnologiei

Cel mai puternic senzor de fotografie disponibil este gasit nu in aparatul foto, ci in interiorul dumneavoastra. Secretul consta in abilitatea proprie de a recunoaste emotiile si de a le transpune intr-o fotografie. Nu conteaza daca folositi o camera foto performanta sau un smartphone, pentru ca emotiile si pasiunea proprie vor depasi aspectele tehnologice. Totusi,  pentru a va stapani aparatul foto aveti nevoie de daruire enorma, practica continua si dorinta de a depasi noi limite.

#2. Nu lasati zilele proaste sa intervina in munca dumneavoastra, ci folositi-le la maximum

Este dificil sa preziceti unde si cand va aparea o oportunitate excelenta pentru realizarea unei fotografii speciale. Numai cand aparatul foto va insoteste constant, va creste numarul acelor fotografii cu adevarat bune. Perfectiunea nu este niciodata obiectivul de baza, ci a da tot ce e mai bun pentru a face ceva ce conteaza.

Decat sa cautati o formula perfecta a succesului in fotografie, mai degraba provocati-va zilnic. Incercati noi tehnici. Eliberati-va de ideea ca profesionistii nu au parte de zile rele sau nu fac fotografii mai putin reusite. Toate acestea reprezinta o parte necesara a procesului artistic.

#3. Increderea in sine este un important atu al unui fotograf profesionist

Multi dintre fotografii profesionisti capteaza imagini remarcabile care sunt cu siguranta demne de eticheta “calitatii profesionale”. Unii dintre acestia si-au schimbat cariera doar ca sa-si urmeze pasiunea, dar nu au un ingredient cheie pentru a face acest lucru. Acest element important este ceva ce nu veti citi intr-o revista de fotografie sau nu veti vedea pe un forum – nu este vorba despre o lentila rapida sau obiectivul unei camere foto inteligente.

Secretul unei cariere de succes in domeniul fotografiei se reduce la un singur lucru: increderea in sine. Daca exista o tehnica care te sperie, acum este momentul sa o inveti si sa iti fortezi limitele cunoasterii.

#4. Un plus de curiozitate

Modul in care vedeti lumea va afecta, fara indoiala, fotografiile realizate. Daca intampinati dificultati in a va schimba viziunea, pur si simplu ajustati abordarea. Mai degraba decat sa ganditi ca un fotograf, considerati-va un detectiv vizual.

Acest lucru implica sa studiati cu adevarat spatiul din jurul vostru, acordand o atentie deosebita detaliilor. Prin natura noastra curioasa, putem descoperi momente in fotografii pe care majoritatea le-ar permite sa treaca. Lasati curiozitatea sa va ghideze compozitiile artistice si veti invata sa vedeti lumea diferit.

#5. Dorinta

Cele mai mari aventuri incep cu o simpla dorinta de a vedea ceva nou. Poate ca este o noua parte a orasului, un loc deosebit sau altceva nou – permiteti-i pasiunii sa va duca in locuri noi, in afara zonei dumneavoastra de confort.

#6. Puneti in dubiu orice element

Cand invatati pentru prima data tehnici de fotografie, este intelept sa cautati fapte si adevar. Internetul, desigur, a democratizat invatarea cu o abundenta de informatii la indemana tuturor.

Totusi, arta este adesea mai mult despre intrebari decat despre raspunsuri. Pentru a va crea propria semnatura vizuala, trebuie sa va uitati in interior. Ce fel de imagini vedeti in mintea voastra? Acum incearcati sa recreati acele imagini. Utilizati aceasta tehnica pentru a va ghida eforturile fotografice si veti realiza in curand fotografii care depasesc asteptarile tuturor.

Prin urmare, daca doriti sa dobanditi succesul in arta fotografiei, cu siguranta sfaturile oferite de echipa jadoris.com sunt un ajutor de nadejde. Tineti cont de toate acestea si mai presus decat orice, ascultati vocea pasiunii proprii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *