Centrul USH Pro Business se extinde în teritoriu

Centrul antreprenorial USH Pro Business, înființat în 2015 la București, este primul de acest gen din țară care își creează o rețea teritorială.

 Centrul USH Pro Business se extinde în teritoriu

Centrul antreprenorial USH Pro Business, înființat în 2015 la București, este primul de acest gen din țară care își creează o rețea teritorială.

După ce în data de 17 mai 2017, și-a deschis filială în Câmpulung, în ziua de 22 mai 2017, în prezența unei audiențe semnificative, se va deschide filiala din Brașov, urmând ca lunile viitoare să se extindă  la Constanța și Craiova.

La evenimentul din 22 mai 2017, strada Turnului nr 7, Brașov, Sala Magna Aula, începând cu ora 10.00 vor fi prezenți pe lângă experții centrului și reprezentanți ai  mediului academic, mediului de afaceri, autorități publice locale precum Consiliul Județean Brașov, Agenția Metropolitană Brașov și Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru – Alba Iulia.

Evenimentul este adresat cu precădere tuturor celor cu inițiative antreprenoriale din regiunea centru care doresc să beneficieze de sprijin în pregătirea, dezvoltarea și finanțarea afacerilor.

Pentru detalii privind participarea la eveniment, accesați  www.ushprobusiness.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *