Descoperiți produsele injectabile STYLAGE®, care pun acidul hialuronic în slujba pielii!

Laboratoires Vivacy® lucrează de 10 ani în serviciul frumuseții. Brand de renume al esteticii medicale, a dus acidul hialuronic la un nou nivel, în gama de fillere STYLAGE ® – care se adresează tuturor tipurilor de riduri, indiferent de ten și vârstă.
Gama de fillere STYLAGE® se adresează tuturor tipurilor de riduri.
Gama de fillere STYLAGE® se adresează tuturor tipurilor de riduri.
Fillerele STYLAGE® sunt un produs sigur, eficient pe o perioadă lungă de timp, pentru toate tipurile de riduri, indiferent de ten și vârstă.
Laboratoires Vivacy®

În România, GR Estetica Distribution aduce o metodă inovatoare anti-rid în domeniul medicinii estetice, prin intermediul fillerelor STYLAGE®. Gama STYLAGE®: S, M și L (tratează ridurile „zâmbetului”, superficiale, nazolabiale medii spre profunde, cearcănele, lobul urechii, nasul, pomeții și obrajii, bărbia și mâinile), XL și XXL (remodelează conturul facial, pomeții, bărbia, regiunea temporală), SPECIAL LIPS (corectează și măresc buzele, reducând ridurile periorale și de fumător), HYDRO și HYDROMAX (hidratează și biorevitalizează zone moderat, respectiv intens deshidratate – față, gât, mâini, zona decolteului).

Gama STYLAGE® a fost lansată în 2008 și se recomandă prin faptul că pune tehnologia în slujba pielii. Fillerele sunt fabricate la un nivel de producție, calitate și reglementare de nota 10, în conformitate cu standardele de siguranță internaționale, de către Laboratoires Vivacy®, în Franța.

Conțin acid hialuronic (prezent în mod natural în corpul uman) și antoxidanți naturali. Acidul hialuronic este produs prin biofermentare, ușor modificat (cross-linked, cu un nivel ridicat de stabilitate și remanență în piele), biocompatibil, se integrează ușor în țesut și este biodegradabil. Fillerele STYLAGE® au la bază Tehnologia IPN-Like, patentată în 2007 de companie, care permite obținerea unui produs extrem de elastic. Rezultatul este un produs sigur, eficient pe o perioadă lungă de timp, pentru toate tipurile de riduri, indiferent de ten și vârstă.

Fillerul pe bază de acid hialuronic poate fi injectat în diferite straturi ale pielii și are un grad ridicat de biocompatibilitate, ceea ce înseamnă o integrare tisulară superioară. În plus,produsul va dispărea în mod natural, odată cu trecerea timpului, având o durată medie de 4 – 12 luni.

Un studiu efectuat în 8 țări, pe 80 de medici reprezentând 14.000 de pacienți („5 Years Retrospective STYLAGE® Satisfaction Survey”), a descoperit că 91% dintre doctori au fost complet satisfăcuți de aspectul natural post-tratament al pielii și 85% au spus că pacienții tratați cu STYLAGE® aveau o calitate a pielii mai bună (hidratare, suplețe, aspect) decât cei tratați cu alte produse.

În completarea fillerelor de mai sus, Laboratoires Vivacy® a creat gama de dermatocosmetice anti-îmbătrânire STYLAGE® SKIN PRO, adaptată și complementară procedurilor estetice antirid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *